Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ema Stanovská
16. srpna 2022 13:35
Čas čtení 0:23

V hotelovej izbe v tureckom rezorte našli telo mŕtveho Slováka

Kategorie:
News
Uložit Uložené

Informáciu potvrdili portálu TVnoviny.sk oficiálne zdroje.

V jednom z rezortov v Turecku našli v hotelovej izbe telo mŕtveho dovolenkára zo Slovenska. Informáciu potvrdili portálu TVnoviny.sk oficiálne zdroje.

„Môžeme potvrdiť, že k uvedenej smutnej udalosti skutočne došlo. Zastupiteľský úrad SR v Ankare poskytuje potrebnú súčinnosť pozostalým, avšak s ohľadom na zákon o ochrane osobných údajov nebudeme poskytovať žiadne bližšie informácie,“ napísal komunikačný odbor Ministerstva zahraničných vecí a európskych záležitostí SR.

Podľa informácií TV novín mal nebohý počas pobytu zdravotné problémy, pre ktoré bol na jeden deň hospitalizovaný v nemocnici. Po návrate do rezortu, o niekoľko hodín neskôr, našli jeho mŕtve telo v hotelovej izbe.

21. července 2022 16:30 Čas čtení 5:09 Bestiální vražda v Bratislavě a tělo ženy v peci. Soused oběti nám vyprávěl o jejím teroru, kriminalista rozebral motiv vraha Bestiální vražda v Bratislavě a tělo ženy v peci. Soused oběti nám vyprávěl o jejím teroru, kriminalista rozebral motiv vraha
Domů
Sdílet
Diskuse