Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Adéla Ježková ČTK
18. srpna 2022 11:11
Čas čtení 0:56

Část metra linky B nejezdila. Provoz zastavil smrtelný pád muže pod soupravu

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Část metra linky B nejezdila. Provoz zastavil smrtelný pád muže pod soupravu
Zdroj: Martin Junius/CC0/volně k užití (ilustrační foto)

Provoz linky B pražského metra mezi stanicemi Českomoravská a Černý Most zastavil ve čtvrtek dopoledne pád člověka pod soupravu ve stanici Vysočanská. Muž na místě zemřel.

S největší pravděpodobností se jednalo o sebevraždu, řekla ČTK mluvčí policie Martina Špryslová. Dopravní podnik v místě výluky prodloužil trasy některých tramvají i autobusů. Krátce po 11:00 se provoz metra obnovil.

„Ve stanici metra Vysočanská došlo ke srážce osoby se soupravou metra. Bohužel jsme už nedokázali pomoci, člověk zemřel. V místě je provoz metra přerušen,“ informovali na Twitteru záchranáři. Na místě jsou i hasiči.

Policisté přijali oznámení o střetu člověka se soupravou metra kolem 09:30. „Muž utrpěl zranění neslučitelná se životem. S největší pravděpodobností se jednalo o sebevražedný úmysl,“ uvedla policejní mluvčí.

Máš ty nebo někdo z tvých blízkých problém, se kterým si nevíš rady?
Kontaktuj Linku bezpečí: 116 111

(zdarma pro děti, mládež a studující do 26 let)
Jak takový hovor probíhá, se dozvíš v našem článku.

Krátce po 11:00 mohly začít soupravy metra jezdit znovu po celé trase. Ještě předtím ale dopravní podnik prodloužil tramvajovou linku číslo 8 na Lehovec a linka 14 končila ve Vozovně Hloubětín. Autobusové linky jezdily z Černého Mostu na Lehovec. Cestující směřující na Vysočanskou a Kolbenovu měli použít prodloužené tramvajové linky 6 a 14 na Sokolovské ulici. Ti, kteří chtěli do Hloubětína a dále na Černý Most, mohli jet tramvají číslo 8 nebo 25 z Českomoravské ulice, ze zastávky Aréna Libeň jih.

25. března 2024 15:00 Čas čtení 8:10 Od tramvaje k vibrátoru. „Design dokáže komunikovat i bořit společenská tabu,“ říká designérka Anna Marešová Od tramvaje k vibrátoru. „Design dokáže komunikovat i bořit společenská tabu,“ říká designérka Anna Marešová

Zastávka Aréna Libeň jih je podle webu PID ve směru chůze od stanice metra za arénou. Z příměstských linek byly prodlouženy na Lehovec č. 303, 344, 353 a 354.

Domů
Sdílet
Diskuse