Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
20. srpna 2022 11:39
Čas čtení 0:57

Vdova po Kobem Bryantovi žaluje policii za sdílení fotek těl obětí po pádu helikoptéry. „Každý den žiji ve strachu,“ řekla u soudu

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Vdova po Kobem Bryantovi žaluje policii za sdílení fotek těl obětí po pádu helikoptéry. „Každý den žiji ve strachu,“ řekla u soudu
Zdroj: Getty Images/Ethan Miller

Vanessa Bryant se bojí, že fotografie z místa havárie s ostatky těl uvidí její děti.

Vanessa Bryant, vdova po legendárním americkém basketbalistovi Kobem Bryantovi, svědčila u soudu proti policii v Los Angeles, informuje The Guardian. Tu zažalovala za to, že krátce po smrti jejího manžela a dcery zveřejnili někteří příslušníci fotky z místa havárie helikoptéry. „Čekala jsem, že budou mít větší soucit,“ uvedla podle BBC vdova u soudu. 

27. ledna 2020 6:55 Čas čtení 0:30 Kobe Bryant: Toto je 6 nejlepších momentů kariéry zesnulé legendy Kobe Bryant: Toto je 6 nejlepších momentů kariéry zesnulé legendy

„Každý den žiji ve strachu“

Vanessa Bryant u soudu vypověděla, že teprve začala truchlit nad ztrátou manžela a jejich třináctileté dcery Gianny, když musela čelit nové hrůze z toho, že zástupci úřadu šerifa sdíleli fotografie z místa havárie. Na nich byly vidět také ostatky těl. 

Podle předložených důkazů si policisté, kteří na místo havárie dorazili, pořizovali fotografie na soukromé telefony. Zástupce šerifa je měl ukazovat v baru, jiní na slavnostních akcích. Někteří je sdíleli se svými manželkami. Fotografie přitom měly sloužit jen pro koronera a vyšetřovatele. Přestože veřejně se žádná z nich neobjevila, Vanessa Bryant má strach, že by k tomu mohlo v budoucnu dojít. 

„Každý den žiji ve strachu z toho, že se něco objeví na sociálních sítích a že to uvidí naše dcery,“ uvedla. Kromě zesnulé Gianny spolu měli manželé ještě další tři dcery. Kvůli myšlenkám, že dcery fotografie uvidí, nemůže v noci spát a mívá záchvaty paniky. 

Kobe Bryant zemřel v lednu 2020. Osudnou se mu stala havárie helikoptéry, v níž cestoval s několika dalšími pasažéry včetně dcery Gianny. Podle oficiální zprávy úřadu byla příčinou pádu helikoptéry dezorientace pilota Ary Zobayana v náročných podmínkách. 

Domů
Sdílet
Diskuse