Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
22. srpna 2022 19:55
Čas čtení 0:41

„Láska a změna jsou ve vzduchu.“ České dráhy zahájily kampaň s lesbickým párem

Kategorie:
News
Uložit Uložené
„Láska a změna jsou ve vzduchu.“ České dráhy zahájily kampaň s lesbickým párem
Zdroj: České dráhy

Spot ČD pochválila například iniciativa Jsme fér.

České dráhy zveřejnily nový reklamní spot, ve kterém vystupuje lesbický pár. Milé video ocenila například iniciativa Jsme fér, která se dlouhodobě snaží o zrovnoprávnění svazků stejnopohlavních dvojic. 

„Láska a změna jsou ve vzduchu.“

V reklamním spotu Českých drah tradičně vystupuje herec Ivan Trojan. Tentokrát vlakem cestuje do Maďarska společně se svou ženou a dcerou, která mu chce představit svou partnerku. Otec se nejprve domnívá, že Péťa je chlapec, ale dcera jej vyvede z omylu. „Tati, tohle je Péťa,“ ukazuje na svou přítelkyni. Trojan partnerku své dcery radostně obejme.

Reklamní spot se začal šířit na sociálních sítích. Pochválila ho také iniciativa Jsme fér usilující o zrovnoprávnění práv heterosexuálních a homosexuálních párů. „České dráhy zahájily krásnou národní kampaň s lesbickým párem. Lidé ji chválí a podporují. Láska a změna jsou ve vzduchu,“napsala iniciativa na Twitter.

Anketa:
Líbí se ti nový spot Českých drah?
Ano. 🧡
Nelíbí.
Ano. 🧡
61 %
240 Hlasů
Nelíbí.
39 %
154 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse