Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
24. srpna 2022 10:22
Čas čtení 0:34

VIDEO: Facebook měl masivní chybu, uživatelům se ukazovaly náhodné vzkazy na stránkách celebrit

Kategorie:
News
Uložit Uložené
VIDEO: Facebook měl masivní chybu, uživatelům se ukazovaly náhodné vzkazy na stránkách celebrit
Zdroj: Getty Images/Chip Somodevilla

Příčina bizarní chyby zatím není jasná.

Uživatelé Facebooku ohlásili ve středu podivné chování této sociální sítě. Neznámá chyba plní jejich kanál náhodnými vzkazy celebritám, známým osobnostem nebo firmám. Chybu zaznamenali i čeští uživatelé. 

4. srpna 2022 14:00 Čas čtení 6:22 Marilyn Monroe byla suverénní hvězda i křehká žena. O její smrti se dodnes spekuluje Marilyn Monroe byla suverénní hvězda i křehká žena. O její smrti se dodnes spekuluje

„Pokud se někdo v Západní Sahaře rozhodne něco napsat třeba na profil Emmy Watson, každému, kdo tuto herečku sleduje, se ten vzkaz objeví v newsfeedu,“vysvětluje základ bizarní chyby server We Got This Covered. Lidé tak mnohdy spamují stránky celebrit, protože vědí, že se zobrazí uživatelům po celém světě.

Výpadky nahlašují lidé po celém světě včetně Česka. Facebook se zatím k potížím a tomu, co je způsobilo, nevyjádřil. Není tak zatím jasné, kdy dojde k nápravě, nicméně podle pozorování naší redakce, už se newsfeed zklidňuje.

 
A takto to vypadalo na našem feedu.

Zpět
Sdílet
Diskuse