Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Ilona Hobzová
24. srpna 2022 12:27
Čas čtení 1:03

Finská premiérka se omluvila za další kauzu. Influencerky nahoře bez se líbaly na párty v jejím oficiálním sídle

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Finská premiérka se omluvila za další kauzu. Influencerky nahoře bez se líbaly na párty v jejím oficiálním sídle
Zdroj: TASR/AP

„Chci věřit, že lidé spíš hodnotí naši práci než to, co děláme ve volném čase,“ nechala se slyšet Sanna Marin.

Finská premiérka Sanna Marin řešila další kritiku v souvislosti se svým soukromým životem. Po videu, na kterém tancovala a bavila se, se na sociálních sítích objevila fotografie z jejího večírku. Byly na ní dvě obnažené ženy. Za kontroverzní fotografii pořízenou v jejím sídle se Marin omluvila

„Pořád se učím.“

Na fotografii pózují dvě líbající se ženy, kterým obnažená ňadra zakrývá cedule s nápisem Finsko. Fotografii na TikToku už v červenci sdílela modelka Sabina Särkkä, která se večírku v sídle premiérky zúčastnila. Ta se za sdílení fotografie podle finských médií omluvila

Marin v úterý potvrdila, že snímek byl pořízen v oficiálním sídle Kesäranta poté, co se zúčastnila hudebního festivalu, který se konal mezi 8. až 10. červencem. „Fotka není vhodná a omlouvám se za ni, neměla být pořízena,“řekla novinářům. V dalším projevu během trhu v Lahti se slzami v očích uvedla, že je jen člověk a v tomto temném období jí kvůli válce na Ukrajině mnohdy chybí radost ze života a zábava. 

„Věřím, že lidé hodnotí hlavně naši práci, a ne to, co děláme ve volném čase,“ řekla a zdůraznila, že její soukromé aktivity nikdy neovlivnily práci. „Učím se, svou práci dělám stejně dobře jako doposud,“ uzavřela svůj emotivní projev, za který od přítomných sklidila potlesk.

Anketa:
Když si představíme, že by se podobná situace stala u nás, vadili by ti obnažení muži na párty u premiéra?
Bylo by mi to jedno.
Přišlo by mi to minimálně přes čáru.
Wau, naopak by to bylo super.
Bylo by mi to jedno.
57 %
Přišlo by mi to minimálně přes čáru.
25 %
Wau, naopak by to bylo super.
18 %
Domů
Sdílet
Diskuse