Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
25. srpna 2022 8:32
Čas čtení 1:00

Vdova po Kobem Bryantovi dostane 16 milionů dolarů za uniklé fotografie těl manžela a dcery po havárii vrtulníku

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Vdova po Kobem Bryantovi dostane 16 milionů dolarů za uniklé fotografie těl manžela a dcery po havárii vrtulníku
Zdroj: TASR/AP

Federální porota nyní nařídila, že okres musí Vanesse Bryant zaplatit za citové strádání 16 milionů dolarů. Christopher Chester, jehož žena a dcera při havárii také zemřely, dostane 15 milionů dolarů.

Vdově po Kobem Bryantovi bylo přisouzeno odškodné ve výši 16 milionů dolarů za uniklé fotografie z havárie vrtulníku. V roce 2020 při ní zahynul Bryant i jejich dcera Gianna.

Čtyřicetiletá Vanessa Bryant uvedla, že poté, co se dozvěděla o sdílení snímků pořízených zástupci šerifa a hasiči z okresu Los Angeles, dostala záchvat paniky. Informoval o tom server BBC.

24. srpna 2022 10:00 Čas čtení 1:08 Američanky se ve velkém registrují k volbám, může za to hlavně zákaz interrupcí. V Čechách voličky chybí Američanky se ve velkém registrují k volbám, může za to hlavně zákaz interrupcí. V Čechách voličky chybí

Federální porota nyní nařídila, že okres musí Vanesse Bryant zaplatit za citové strádání. 

Christopher Chester, jehož žena a dcera při havárii také zemřely, dostane 15 milionů dolarů. Kobe Bryant, 13letá dcera Gianna a šest rodinných přátel zemřeli při havárii vrtulníku v Kalifornii v lednu 2020. Christopher Chester při nehodě přišel o manželku Sarah a dceru Payton.

Zpráva deníku Los Angeles Times, podle níž zaměstnanci okresu pořídili na místě havárie fotografie a sdíleli je s ostatními, rozzuřila rodiny obětí. Porotci u soudu slyšeli, jak zástupci šerifa a hasiči pořídili na místě nehody hrůzné fotografie mobilním telefonem a ukazovali je ostatním, mimo jiné v baru a na slavnostní akci.

Tito zaměstnanci svým jednáním „nasypali sůl do otevřené rány a potřeli ji“, řekl minulý týden během úvodní řeči právník Vanessy Bryant Luis Li. Porota po jedenáct dní poslouchala svědectví a zjistila, že jak šerifovi, tak hasičským sborům chyběly řádné zásady a školení, aby tak nedošlo k porušení práv.

23. srpna 2022 16:44 Čas čtení 1:41 Soud uložil šéfovi Lesní správy Lány pokutu 870 tisíc korun Soud uložil šéfovi Lesní správy Lány pokutu 870 tisíc korun

Jak informuje CNN, shodou okolností Los Angeles pojmenovalo středu 24. srpna „dnem Kobeho Bryanta“ na počest dvou čísel dresů hvězdy Los Angeles Lakers, 8 a 24, které nosil během své kariéry v NBA. Tým Lakers stáhl obě čísla.

Domů
Sdílet
Diskuse