Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
26. srpna 2022 19:49
Čas čtení 0:49

Oceněný film Nekonečný příběh o PSH míří do kin

Kategorie:
Filmy a Seriály
Uložit Uložené
Oceněný film Nekonečný příběh o PSH míří do kin
Zdroj: PSH/propagační materiál

Divácky velmi oblíbený film na letošním filmovém festivalu v Karlových Varech o legendární rapové trojici tvořící skupinu Peneři strýčka Homeboye bude mít premiéru v kinech.

Snímek o třech umělcích, kteří zanechali velkou stopu na české rapové scéně, půjde do kin. Dokumentární film režiséra Štěpána Vodrážky PSH Nekonečný příběh se k divákům dostane v rámci jedinečného speciálního uvedení, které proběhne 13. září od 20 hodin ve skoro čtyřicítce kin v České republice i na Slovensku.

8. července 2022 12:30 Čas čtení 0:36 Kolonáda, vynikající filmy, známé osobnosti, ale i dobré pivo. Co nevynechat ve Varech? | Anketa Kolonáda, vynikající filmy, známé osobnosti, ale i dobré pivo. Co nevynechat ve Varech? | Anketa

 

Legendami českého rapu jsou bez přehánění. Peneři strýčka Homeboye mají za sebou dlouhou kariéru, s níž začali na začátku devadesátých let. Od té doby se udrželi na výsluní, koncertovali, seznamovali Českou republiku s rapem a zároveň vše dokumentovali.

Tyto backstage snímky, dosud nevydané materiály a další zajímavosti byly využity v osobním celovečerním dokumentu, který získal Diváckou cenu na letošním 56. ročníku mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Nyní budou mít diváci jedinečnou příležitost zhlédnout film v kině, který bude promítán v pražské Přítomnosti, kam zavítají nejen tvůrci filmu v čele s režisérem Vodrážkou nebo scénáristou Petrem Cífkou, ale také samotní protagonisté Vladimir 518, Orion a Mike Trafik a další hosté.

Odtud se bude přenášet stream do dalších kin po celé republice. Zkrátka nepřijdou ani fanoušci na Slovensku, jelikož se bude streamovat i v kinech v Banské Bystrici, Bratislavě, Košicích, Nitře, Prešově, Trenčíně, Trnavě a Žilině. Seznam dalších kin, v nichž se bude film promítat, najdeš na stránkách Aerofilms.cz.

Domů
Sdílet
Diskuse