Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Jana Chovancová
26. srpna 2022 21:12
Čas čtení 0:56

HBO potvrdilo druhou sérii House of the Dragon. Seriál sleduje rekordní počet lidí

Kategorie:
News
Uložit Uložené
HBO potvrdilo druhou sérii House of the Dragon. Seriál sleduje rekordní počet lidí
Zdroj: HBO

Sledovanost nedělní první epizody se vyšplhala na 20 milionů diváků.

Společnost HBO potvrdila druhou sérii House of the Dragon. Tento krok přišel relativně rychle poté, co nedělní premiéru seriálu sledovalo 10 milionů diváků. Toto obrovské číslo je pro HBO rekordem. V pátek společnost oznámila, že od premiéry se sledovanost první epizody vyšplhala na 20 milionů diváků, píše The Hollywood Reporter.

„Jsme nesmírně hrdí na to, co celý tým House of the Dragon v první sérii dokázal,“ říká Francesca Orsi, výkonná viceprezidentka HBO.

19. srpna 2022 9:01 Čas čtení 1:41 Viděli jsme první část House of the Dragon. Seriál má všechny předpoklady překonat Game of Thrones Viděli jsme první část House of the Dragon. Seriál má všechny předpoklady překonat Game of Thrones

„Naši fenomenální herci a štáb se ujali obrovské výzvy, překonali všechna očekávání a přinesli seriál, který se již nyní zařadil mezi oblíbené televizní pořady. Obrovské díky patří spolutvůrci a výkonnému producentovi Georgi R. R. Martinovi i spolutvůrcům a showrunnerům Ryanu Condalovi a Miguelu Sapochnikovi za to, že nás vedli. Neuvěřitelně nás těší, že budeme pokračovat v druhé sérii,“ dodává.

Vedení HBO se k seriálu staví pozitivně a již dříve naznačilo, že by společnost dovolila i další sérii, kdyby premiéra dopadla dobře. HBO zatím neuvedlo, kolik epizod bude v druhé sérii, ta první jich má mít 10.

Otázkou však zůstává, kdy se seriál vrátí na obrazovky. První sezóna si vyžádala 10 měsíců natáčení a obrovské množství postprodukčních vizuálních efektů, které začaly v lednu a stále pokračují. Pro produkci bude zřejmě obtížné stihnout to do konce roku 2023. Pravděpodobnější je tedy rok 2024.

Pokud jsi seriál ještě neviděl a zajímá tě o něm víc, třeba i to, jaké postavy v něm vystupují, přečti si více v našem článku.

Anketa:
Viděl/a jsi první část House of the Dragon?
Ano, moc se mi to líbilo.
Ne, ale chci se podívat.
Ano, ale nezdálo se mi to tak skvělé.
Ano, moc se mi to líbilo.
70 %
Ne, ale chci se podívat.
17 %
Ano, ale nezdálo se mi to tak skvělé.
13 %
Domů
Sdílet
Diskuse