Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2022 15:57
Čas čtení 1:15
Denisa Šútorová

Savage x Fenty uvádí na trh novou kolekci. Ze sedačky rovnou do ulic, říká Rihanna. Nejlevnější model můžeš mít za 25 dolarů

MÓDA MÓDA RIHANNA
Uložit Uložené

„Savage x Fenty je o tom cítit se sexy a sebevědomě. Kolekce domácího oblečení má všechny tyto vlastnosti i nádech svobody.“

Poté, co se Rihanna stala mámou, byl na módním výsluní spíše její partner A$AP Rocky. Jak se však zdá, Riri na mateřské nezahálí. Fanoušky totiž potěšila oznámením, že její značka Savage x Fenty zaměřená na spodní prádlo se rozšíří o produkty domácího oblečení na období podzim/zima 2022.

Jak uvádí portál HYPEBEAST, Rihannina novinka se řídí filozofií univerzálnosti a má být pro každého. To znamená, že na své si přijdou ženy, muži, ale také lidé všech typů postav. Produkty jsou totiž dostupné ve velikostech od XXS po až 4XL.

Doporučeno
Rihanna je nejmladší miliardářkou v USA, která se vypracovala z nuly. Její majetek má hodnotu 1,4 miliardy dolarů Rihanna je nejmladší miliardářkou v USA, která se vypracovala z nuly. Její majetek má hodnotu 1,4 miliardy dolarů 5. července 2022 12:40
rihanna, fenty
Zdroj: Savage x Fenty

Pěvecká diva Rihanna není královnou jen na hudební scéně, ale také na té módní. Jak dokazuje ve svých outfitech, miluje rozmanitost a svobodu projevu a přesně tyto dvě věci se snaží dostat i do svých produktů. Nová kolekce inspirovaná vintage modely pracovního oblečení má sestávat z mikin s kapucí, triček, crop top mikin a chybět samozřejmě nebudou ani tepláky.

V barevné paletě modelů převládá zejména královská modrá, černá, olivově zelená, ale i zářivá žlutá. Rihanna odhalila svou inspiraci za uvedením nového produktu na trh, když řekla: „Savage x Fenty je o tom cítit se sexy a sebevědomě. Kolekce domácího oblečení má všechny tyto vlastnosti i nádech odvázanosti.“ Právě s přicházejícím podzimem tak prý v domácím oblečení od Rihanny klidně vyběhneš ze sedačky rovnou do ulic.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by SAVAGE X FENTY BY RIHANNA (@savagexfenty)

Tvářemi nové kolekce od Rihanny se staly herečka a zpěvačka Dove Cameron i hvězda Gossip Girl Jordan Alexander, která z účasti v kampani vyjádřila nadšení. „Je vidět, jak se Rihanna nebojácně snaží slavit individualitu se značkou Savage x Fenty, dává mi odvahu a inspiraci k tomu, abych přijala samu sebe a každou část svého života.“

Nová kolekce domácího oblečení Savage x Fenty se cenově pohybuje mezi 25 až 75 dolary a na trh bude uvedena již 8. září.

Anketa:
Tešíš se na novinku od Rihanny?
Právě včas, na podzim se něco hodí.
Nic to se mnou nedělá.
Právě včas, na podzim se něco hodí.
56 %
Nic to se mnou nedělá.
44 %
Domů
Sdílet
Diskuse