Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Viktor Kniš
2. září 2022 21:33
Čas čtení 0:29

Nicki Minaj se v nejnovějším růžovém videoklipu ohání kuchyňským nožem. Sama se nazývá šílenou

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Nicki Minaj se v nejnovějším růžovém videoklipu ohání kuchyňským nožem. Sama se nazývá šílenou
Zdroj: Getty Images/Jamie McCarthy

Nicki Minaj se připomíná novým videoklipem.

Nicki Minaj vydala nový videoklip ke skladbě Super Freaky Girl. Skladba je odkazem na známý hit Ricka Jamese z roku 1981 s podobným názvem Super Freak. Ve vizuálu skladby se zpěvačka a rapperka převléká za Jamese, ale i Nicki Barbie s růžovým robotickým koťátkem. Samotná skladba je venku již několik týdnů a klipu se dočkala po původním úspěchu v žebříčku Billboard Hot 100.

Nicki Minaj po neúspěšné evropské tour ohlásila v závěru roku 2019 konec své hudební kariéry. V té době řekla, že se chce věnovat rodině. Mezitím stihla svatbu i těhotenství, a tak se pravděpodobně rozhodla vrátit v plné síle. Její přímá konkurentka Cardi B momentálně připravuje další studiové album, potenciálně se tak mohou fanoušci dočkat souboje o trůn nejlepší rapperky na světě.

Domů
Sdílet
Diskuse