Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Obsah vznikl ve spolupráci se společností Footshop. Článek byl vytvořen redaktorem, ale jde o specifickou formu partnerství.
9. září 2022 13:30
Čas čtení 3:47
Richard Balog

Teniskové novinky s logem Vans, které vypadají skvěle a nezruinují ani studentský rozpočet

Teniskové novinky s logem Vans, které vypadají skvěle a nezruinují ani studentský rozpočet
Zdroj: Vans
MÓDA FOOTSHOP
Uložit Uložené

Přivítej začátek školního roku 2022/2023 s novým párem tenisek od ikonické americké značky.

Tenisky s logem značky Vans jsou klasika, na kterou se můžeš spolehnout v jakékoli situaci. Ikonický výrobce je na trhu více než padesát let a na pulty obchodů dodává jeden skvělý pár tenisek za druhým. Díky naší spolupráci s online obchodem Footshop můžeš poznat všechny nejčerstvější novinky včetně limitovaných kusů. 

Níže jsme vybrali deset párů z aktuální nabídky, mezi nimiž jsou jednoduchá barevná provedení, ale i limitované modely ze spolupráce. Stačí si vybrat svého favorita.

Kompletní nabídka oblečení, obuvi a doplňků v online obchodě footshop
V den publikování článku byla v online obchodě Footshop akce do výše 35 % na vybrané produkty. Ceny tenisek jsou uvedeny před slevou.
Doporučeno
KVÍZ: Rozeznáš originální tenisky od nekvalitních napodobenin? KVÍZ: Rozeznáš originální tenisky od nekvalitních napodobenin? 20. srpna 2022 17:30

Vans Vault OG Authentic LX  2 199 Kč

Nejlevnější pár tenisek s logem Vans Vault v dnešním výběru je zahalen do ikonického šachovnicového motivu v zeleno-bílém barevném provedení a vypadá více než dobře. Model OG Authentic LX patří mezi klasiku, kterou snadno zkombinuješ s čímkoli ze svého šatníku, a to platí i v případě těchto jednoduchých látkových krásek.

Díky slevě ve výši 15 % je můžeš mít za méně než 2 000 korun. K dispozici je také oranžovo-bílá varianta za stejnou cenu.

Vans Vault OG Authentic LX
Zdroj: Footshop

Vans Authentic x Stranger Things – 2 299 Kč

Stranger Things patří mezi největší hity Netflixu v posledních letech a v případě, že patříš mezi fanoušky tohoto mysteriózního seriálu, si přijdeš na své i při pohledu na tenisky Vans Authentic, které spatřily světlo světa před několika dny. Návrháři vsadili na oblíbený šachovnicový motiv v různých barvách, který doplnili o grafické motivy pizzy či palmy a výrazné nápisy na podrážce. Dostupné jsou v mužských i ženských velikostech, ale jen v omezeném množství.  

Vans Authentic x Stranger Things
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Slip-On LX  2 299 Kč

Jaký by to byl výběr tenisek Vans bez modelu slip-on? V nabídce online obchodu Footshop je několik zajímavých variant, z nichž jsme vybrali dvojici těchto krásek se vzorem polka dot. Černé látkové tělo zdobí kontrastní bílé tečky a logo americké značky v různých úhlech.

Pokud nemáš čas na zavazování tkaniček, jedná se o ideální volbu tenisek nejen na letní období, což máme odzkoušeno na vlastních nohou. Příznivá je i cena, která nepřesáhla hranici 2 500 korun, díky čemuž neohrozí tvůj rozpočet.  

Vans Vault OG Slip-On
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Old Skool LX 2 459 Kč

Těsně pod hranicí 2 500 Kč je stanovena i cena za tuto originální variantu modelu Vans Vault OG Old Skool LX. Designéři značky posunuli klasickou černobílou barevnou kombinaci na novou úroveň a my jim nemáme co vytknout, jelikož výsledek je skvělý. Černé látkové tělo doplnily kontrastní třásně, které obepínají celou tenisku a rovněž bílou podrážku s vaflovým motivem z gumy.

Vans Vault OG Old Skool LX
Zdroj: Footshop


Vans Authentic 44 DX (Anaheim Factory)  2 659 Kč

Pokud bychom si měli vybrat jen jeden pár z dnešního článku, na sto procent by šlo o tyto Vans Authentic 44 DX se šachovnicovým vzorem. Získaly si nás díky vyšívaným barevným stříkancům na svršku i na podrážce. Jednoduché a zároveň velmi originální tenisky za férovou cenu, se kterými se neztratíš v davu.

Vans Authentic 44 DX
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Style 36 UL LX  2 799 Kč

Druhou polovinu výběru otevíráme prémiovým provedením modelu s názvem OG Style 36 UL LX, který se pyšní označením Vans Vault. Vedení značky v tomto případě sázelo na kombinaci kožených a semišových panelů ve světlých barevných tónech, které doplnilo o výrazné modré obrysy a žluté prvky na jazyku, respektive patě. 

Vychutnej si poslední týdny letošního léta v teniskách, které neuvidíš na každém a rychle se stanou tvým oblíbeným každodenním společníkem. Během deštivých dnů doporučujeme tyto krásky z pochopitelných důvodů raději uložit do krabice.

Vans Vault OG Style 36 LX
Zdroj: Footshop

Vans Vault Classic Slip-On LX x Bianca Chandôn – 2 799 Kč 

V nabídce online obchodu Footshop najdeš kromě klasických provedení i limitované spolupráce jako v případě kolekce se značkou Bianca Chandôn. Naše srdce si získaly tyto Classic Slip-On LX s ošoupaným efektem, který zdobí grafický motiv hvězd napříč téměř celým tělem.

Pokud hledáš výjimečný model Vans Vault do své sbírky tenisek, jde o správnou volbu, kterou neprohloupíš. K dispozici jsou v mužských i ženských velikostech v omezeném množství, proto zbytečně dlouho neváhej s jejich koupí.

Vans Vault OG Classic Slip-On x Bianca Chandôn
Zdroj: Footshop

Vans Sk8-Hi Reissue x Stranger Things  2 999 Kč

Spolupráce značky Vans s tvůrci seriálu Stranger Things má ve výběru dvojnásobné zastoupení a po originálním provedení siluety Authentic představujeme i verzi modelu Sk8-Hi Reissue. Obě strany zvolily prodyšné tělo s černým podkladem, které je pokryto červenými grafickými motivy typickými pro jednotlivé série Stranger Things i nápisem na patě tenisek.

Pozitivně hodnotíme také kontrastní prošívání, slogan „Friends don't lie“ na boční straně a propracovaný obrázek na vaflové podrážce. K dispozici je limitovaný počet v mužských i ženských velikostech.  

Vans Sk8-Hi Reissue x Stranger Things
Zdroj: Footshop


Vans Vault Sk8-Hi Reissue LX x Bianca Chandôn – 3 199 Kč

Vedení divize Vans Vault má skvělý čich na neokoukané spolupráce a důkazem je i poslední kolekce s americkou značkou Bianca Chandôn, která má ke skatebordingu stejně blízko jako značka Vans.  

Interpretace modelu Sk8-Hi Reissue LX v podání designéra Alexe Olsona má špinavý efekt po vzoru siluety Classic Slip-On LX a dáváme mu plný počet bodů. Baví nás kombinace šedých a černých barevných tónů včetně hvězd na těle z prodyšných tkanin a semiše i nenápadný podpis Bianca Chandôn na boční straně. Cena na úrovni 3 100 Kč je férová vzhledem ke zvučnosti spolupráce a použitým materiálům.

Vans Vault Sk8-Hi Reissue LX x Bianca Chandôn
Zdroj: Footshop

Vans Vault OG Style 36 LX x Museum of Peace & Quiet  4 259 Kč

Závěr dnešního výběru si pro sebe získaly tyto atraktivní Vans Vault OG 36 LX v tmavě zeleném provedení z prémiové kůže s podpisem firmy Museum of Peace & Quiet. Retro verze oblíbené siluety Old-Skool se od svého mladšího bratra odlišuje především svrškem, na kterém jsou tkaničky mnohem blíže ke špici tenisek. Cena na úrovni 4 000 korun je přímo úměrná kvalitě použitých materiálů, originálnímu designu a zvučnosti spolupráce. 

Vans Vault OG Style 36 LX x MoPQ
Zdroj: Footshop
Kompletní nabídka tenisek značky vans v online obchodě Footshop
Doporučeno
Začni nový školní rok v teniskách New Balance, které nosí Kendall Jenner, nebo v modelech Asics či Nike Začni nový školní rok v teniskách New Balance, které nosí Kendall Jenner, nebo v modelech Asics či Nike 26. srpna 2022 13:30
Zpět
Sdílet
Diskuse