Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
7. září 2022 18:31
Čas čtení 0:43

Na kurt US Open se zatoulal hmyz. Přerušil zápas v hlavním vysílacím čase

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Na kurt US Open se zatoulal hmyz. Přerušil zápas v hlavním vysílacím čase
Zdroj: US Open Tennis

Když vítězka Australian Open z roku 2022 Danielle Collins vstoupila na základní čáru před svým prvním servisem ve druhém setu, všimla si, že kolem ní něco poletuje.

Collins se létající hmyz snažila špičkou rakety odvést z nebezpečí, ale ten se nechtěl pozornosti v hlavním vysílacím čase vzdát. Místo toho, aby jej jedním plácnutím zabila, raději přerušila utkání proti světové šestce Aryně Sabalence, píše Insider s tím, že hráčka je známou milovnicí zvířat a dbá na to, aby byl všechen hmyz z kurtu před hrou odstraněn.

Na pomoc Collins přiběhl sběrač míčků. Klekl si na tvrdém povrchu kurtu a snažil se hmyz chytit, aniž by jej rozmáčkl. V ruce přitom držel dva tenisové míčky. „Nevím, jestli zrovna na toto jsou sběrači míčků trénovaní,“ smál se jeden z komentátorů. Po několika pokusech se mu ale podařilo hmyz přimět, aby odletěl, a zápas mohl pokračovat.

Američanka zápas prohrála 6:3, 3:6, 2:6, a ukončila tak své nejlepší vystoupení na US Open ve čtvrtém kole.

Běloruska Sabalenka se ve středu v 18:00 utká s bývalou světovou jedničkou Karolínou Plíškovou. O hodinu dříve nastoupí podle serveru Sport ke čtvrtfinále čtyřhry Barbora Krejčíková a Kateřina Siniaková proti kanadsko-mexickému deblovému páru Gabriele Dabrowské a Giulianě Olmos. 

Domů
Sdílet
Diskuse