Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. září 2022 16:43
Čas čtení 0:58
Jakub Paulík

Gal Gadot si ve Sněhurce zahraje zlou královnu, chystá se pokračování Inside Out a těšit se můžou i fanoušci Star Wars

Gal Gadot si ve Sněhurce zahraje zlou královnu, chystá se pokračování Inside Out a těšit se můžou i fanoušci Star Wars
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY DISNEY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Nová nálož trailerů a čerstvých informací na další roky od Disney.

Studio Disney na akci D23 představilo několik trailerů k novinkám, jako jsou Malá mořská víla či Disenchanted, ale přišlo také se spoustou dalších zajímavých informací o připravovaných produkcích.

Z nich jsme se dozvěděli, že v hrané verzi Sněhurky, které se dočkáme v roce 2024, si zlou královnu zahraje Gal Gadot (Wonder Woman), píše Collider. Sněhurku ztvární Rachel Zegler, kterou jsme mohli nedávno vidět ve West Side Story.

Hraný prequel Lvího krále dostal oficiální název Mufasa: The Lion King. Příběhově se tedy vrátíme do dob, kdy vládl otec Simby, hlavního hrdiny Lvího krále. Premiéra je plánována na rok 2024.

Anketa:
Těšíš se na příběh Mufasy?
Ano.
Ne.
Ano.
71 %
Ne.
29 %

Studio zároveň informovalo, že aktivně pracuje na druhé části skvělého animáku Inside Out. V příběhu jedničky jsme sledovali dívku Riley, kterou v životě –⁠ tak jako každým člověkem –⁠ zmítaly různé emoce.

Říká se však, že se ve filmu neukážou důležité emoce zhnusení (disgust) a strachu (fear). Důvodem jsou prý finanční nesrovnalosti s jejich představiteli Mindy Kaling a Billem Haderem. Disney jim údajně na rozdíl od herečky Amy Pohler (emoce štěstí) nabídlo mnohem méně peněz, píše Vulture.

Kromě toho nás však čeká také nový animák s názvem Wish, který má být oslavou 100. výročí Disney. Premiéra je plánována na další rok.

Zaradují se také fanoušci světa Star Wars. V připravovaném seriálu Ahsoka se kromě hlavní hrdinky ukáže i talentovaný Jedi padawan Ezra Bridger, známý ze seriálu Rebels, kterého bude hrát Eman Esfandi. Zřejmě se tak konečně dozvíme, co se s ním stalo po poslední části animovaného seriálu.

Ezra
Zdroj: Disney
Zpět
Sdílet
Diskuse