Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. září 2022 17:27
Čas čtení 0:30
Jakub Paulík

Zac Efron si extrémním přístupem ke cvičení přivodil duševní potíže. Kvůli Baywatchi spal méně než čtyři hodiny

Zac Efron si extrémním přístupem ke cvičení přivodil duševní potíže. Kvůli Baywatchi spal méně než čtyři hodiny
Zdroj: LBS Communications
ZDRAVÍ DUŠEVNÍ ZDRAVÍ ZAC EFRON
Uložit Uložené

Odborníci na fitness a výživu by nad tímto přístupem jen kroutili hlavou.

Zac Efron ve filmu Baywatch z roku 2017 ukázal svou vyrýsovanou postavu, ale jak sám říká, už by to nezopakoval. Zbytečnými chybami totiž cvičení a svůj režim dotáhl do extrémů. V rozhovoru pro Men's Health uvedl, že vinou drsného režimu na vypracování a zvýraznění svého svalstva měl deprese i poruchy spánku. Informuje o tom Unilad.

Aby na kameře působila jeho postava co nejdokonaleji, pravidelně užíval diuretika, která jej značně odvodňovala. Kromě toho dlouhé období zanedbával pestrou stravu, protože každý den konzumoval dokola stejná jídla.

Pro neustálou práci a tréninky zanedbával i spánek, v důsledku čehož na sobě pozoroval příznaky nespavosti. Pravidelně vstával ve čtyři ráno, aby si stihl zacvičit ještě před natáčením filmu. Rutinu nepřerušil ani tehdy, když natáčení skončilo o půlnoci, a tak si pospal jen několik hodin.

Domů
Sdílet
Diskuse