Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
15. září 2022 15:11
Čas čtení 0:42

VIDEO: Domov pro seniory najal striptérku. Osazenstvu připravila hanbatou show

Kategorie:
News
Uložit Uložené
VIDEO: Domov pro seniory najal striptérku. Osazenstvu připravila hanbatou show
Zdroj: YouTube/CRiPS

Domov důchodců se musel omluvit za to, že najal striptérku, která vystupovala před seniory na invalidním vozíku.

Státní zařízení pro vysloužilé příslušníky armády v tchajwanském Tchao-jüanu zaplatilo striptérce, aby pobavila seniory během Svátku středu podzimu – významného svátku v čínské kultuře. Lidé se během tohoto období scházejí, aby oslavili sklizeň rýže a pšenice. Ve vedlejším sále probíhalo také ponuřejší bingo a karaoke.

Video z vystoupení, které se konalo minulý čtvrtek, natočil jeden z účastníků a poté bylo zveřejněno na sociálních sítích a rychle se stalo virálním. Informuje o tom New York Post.

Tanečnice oděna v krajkovém prádle na videu například jednomu staršímu muži tančí na klíně a strká mu prsa do obličeje. Ty stařík nadšeně mačká. Z rozdováděných obličejů všech účastníků se ovšem zdá, že všechny aktivity se dějí konsenzuálně.

Zařízení pro seniory se však setkalo s kritikou. Následně vydalo prohlášení, v němž uvedlo: „Záměrem akce bylo pobavit obyvatele a udělat jim radost. Velmi se omlouváme za způsobené pohoršení.“ Mluvčí domova pro server Infidelpro dodala, že kvůli pandemii musel domov pro seniory v předchozích dvou letech zrušit oslavy Svátku středu podzimu. Přiznala však, že erotické vystoupení bylo „velmi bujaré a ohnivé“. Zástupci zařízení slíbili, že napříště budou opatrnější.

Domů
Sdílet
Diskuse