Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
15. září 2022 19:26
Čas čtení 0:38
Tereza Patočková

Hra Sims 4 bude od října ke stažení zdarma, vývojáři budou stále pracovat na jejím zdokonalování

Hra Sims 4 bude od října ke stažení zdarma, vývojáři budou stále pracovat na jejím zdokonalování
Zdroj: The Sims 4
TECH GAMING TIP NA HRY
Uložit Uložené

O tom, co nového se k Sims 4 chystá, budou vývojáři informovat během speciálního streamu Behind The Sims Summit 18. října 2022 v 10 hodin PDT prostřednictvím kanálů The Sims YouTube a Twitch.

Od 18. října 2022 bude základní hra The Sims™ 4 k dispozici všem novým hráčům ke stažení zdarma. Uvedli to vývojáři ze společnosti EA na svém webu

„Vzhledem k tomu, že se The Sims 4 stává hrou zdarma, se náš tým více než kdy jindy věnuje vývoji nových a smysluplných zážitků z The Sims 4 pro naše hráče a v dohledné budoucnosti budeme pokračovat ve vývoji a vydávání balíčků, sad a dropů Sims Delivery Express,“ uvedla společnost EA na svém webu.

Doporučeno
Vybrali jsme 15 nejlepších českých her. Kterou máš nejradši? Vybrali jsme 15 nejlepších českých her. Kterou máš nejradši? 6. září 2022 6:00

O tom, co dalšího se k Sims 4 chystá, budou vývojáři informovat během speciálního streamu Behind The Sims Summit 18. října 2022 v 10 hodin PDT prostřednictvím kanálů The Sims YouTube a Twitch.

„V neposlední řadě chceme našim dlouholetým Simíkům poděkovat – nebyli bychom tam, kde jsme, bez vaší neutuchající lásky a podpory, díky níž je komunita The Sims taková, jaká je,“ uvádí vývojáři. Hra Sims si již přes 20 let drží velkou oblibu mezi mladými, ale mnohdy i dospělými lidmi.

Domů
Sdílet
Diskuse