Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2022 10:32
Čas čtení 0:37
Jakub Paulík

Investigativní novinářka vyšetřuje na Aljašce vraždy. V mrazivém kriminálním seriálu hraje oscarová Hilary Swank

Investigativní novinářka vyšetřuje na Aljašce vraždy. V mrazivém kriminálním seriálu hraje oscarová Hilary Swank
Zdroj: ABC
FILMY A SERIÁLY NOVÉ SERIÁLY ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Místní noviny se snaží objasnit záhadné vraždy.

Profesionální newyorská novinářka Eileen Fitzgerald přijíždí do města Anchorage na Aljašce a seznamuje se s tamní redakcí. Šéf pověří hlavní hrdinku a její kolegyni zpracováním článku o sérii tajemných vražd. Reportérka se tak musí popasovat nejen s novým pracovním prostředím, ale také s prací, při které jí hrozí nebezpečí.

Role zkušené žurnalistky se zhostila osmačtyřicetiletá herečka Hilary Swank, která za výkony v dramatech Boys Don't Cry (1999) a Million Dollar Baby (2004) získala Oscara. Alaska Daily svým námětem, prostředím a silnou ženskou hrdinkou připomíná jeden z nejlepších seriálů minulého roku Mare of Easttown, ve kterém hrála Kate Winslet.

V Alaska Daily si kromě Swank zahráli herci jako Jeff Perry, Grace Dove, Matt Malloy, Meredith Holzman nebo Pablo Castelblanco. Tvůrcem seriálu je Tom McCarthy, který byl za scénář k výjimečnému novinářskému dramatu Spotlight v roce 2015 oceněn Oscarem. První část Alaska Daily bude mít premiéru na ABC 6. října letošního roku. Seriál bude dostupný také na streamovací platformě Hulu.

Anketa:
Máš rád kriminální seriály?
Miluju je.
Jsou skvělé, ale preferuju jiné žánry.
Docela ano.
Moc ne.
Miluju je.
78 %
Jsou skvělé, ale preferuju jiné žánry.
2 %
Docela ano.
16 %
Moc ne.
4 %
Zpět
Sdílet
Diskuse