Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. září 2022 16:58
Čas čtení 1:10
Radim Šlechta

Love Island začíná už v pondělí. Toto jsou noví soutěžící

NEWS ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Představujeme soutěžící úspěšné reality show.

Na Voyo už si brzy budeš moci pustit druhou řadu reality show Love Island. Noví soutěžící se na streamovací platformě objeví už v pondělí, o den později naladíš show na stanici televize Nova. Soutěžící čekají podle distributora nové hry, výzvy i romantická dobrodružství. Pořadem nově provede moderátorka Zorka Hejdová.

Doporučeno
VIDEO: Kamion rozsypal náklad vibrátorů a lubrikačního gelu na silnici VIDEO: Kamion rozsypal náklad vibrátorů a lubrikačního gelu na silnici 16. září 2022 16:16

Od 19. září se na Voyo objeví noví mladí soutěžící, kteří budou hledat lásku na Kanárských ostrovech. V nové sérii se objeví mladí nezadaní lidé z Česka i Slovenska, kteří po dobu dvou měsíců budou plnit řadu výzev a úkolů a aktivně budou hledat nového partnera.

Student Zbyněk z Velkého Beranova.Fotbalový a fitness trenér Kryštof z Nymburku.Modelka Tina z Prahy.Barber Jákob z Bratislavy.
Zobrazit galerii
(10)


„Soutěžící si budou užívat prostory luxusní vily na vulkanickém pohoří ostrova Gran Canaria, kterou diváci dobře znají už z první série Love Islandu. Kromě velkého bazénu, míst k odpočinku, cvičení, ložnic či unikátní kuchyně s výhledem na pobřeží v ní letos najdou mnohé novinky a vylepšení,“ popisuje Voyo. Důležitou složkou je ale hledání lásky. Soutěžící v průběhu svého pobytu tvoří, nebo naopak rozbíjí páry a snaží se se svou polovičkou dostat až do finále. Ten, kdo ve vile neutvoří pár nebo jej vytvoří jen účelově, musí soutěž opustit.

Anketa:
Sledoval*a jsi první řadu Love Islandu?
Nenechal*a jsem si ujít jediný díl!
Občas jsem se podíval*a.
Ne, nezajímá mě to.
Nenechal*a jsem si ujít jediný díl!
44 %
96 Hlasů
Občas jsem se podíval*a.
22 %
49 Hlasů
Ne, nezajímá mě to.
33 %
73 Hlasů

„Devadesát procent celé show stojí na jejích účastnících. Oni vytvářejí obsah, příběhy a my se jim v tom snažíme co nejvíc pomáhat. Vytváříme pro ně situace a pak je na nich, jak se k tomu postaví. Proto je důležité mít aktivní a veselé ostrovany,“ říká kreativní producent Jan Bors.

Televize Nova očividně sází na mladší publikum. Podle serveru Mediaguru zaznamenala první řada soutěže největší úspěch u dívek mezi 15 až 24 lety. Ty představovaly 43,61 % diváků v hlavním vysílacím čase. V průměru show sledovalo 300 tisíc diváků starších čtyř let. Další reality show s nádechem romantiky z dílny TV Nova Svatba na první pohled zaujala v průměru přes milion diváků.

Domů
Sdílet
Diskuse