Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. září 2022 8:52
Čas čtení 0:57
Martin Adam Pavlík

Logan Paul se popere o titul WWE. Jeho soupeřem bude nejdéle kralující šampion organizace Roman Reigns

Logan Paul se popere o titul WWE. Jeho soupeřem bude nejdéle kralující šampion organizace Roman Reigns
Zdroj: Getty Images/Cliff Hawkins
SPORT BOJOVÉ SPORTY LOGAN PAUL SPOJENÉ STÁTY AMERICKÉ (USA)
Uložit Uložené

Paula čeká největší zápas kariéry.

Jak jsme informovali v červenci, Logan Paul podepsal smlouvu s největší wrestlingovou organizací na světě World Wrestling Entertainment (WWE) jen pár měsíců poté, co se představil na akci WrestleMania 38. Od té doby zazářil na oblíbené akci SummerSlam, kde odvážným skokem (takzvaným frog splashem) zdemoloval legendu The Mize.

Doporučeno
Dokonalá bouře šampiona a noc plná překvapení. Takto vypadal velkolepý turnaj OKTAGON 35 Dokonalá bouře šampiona a noc plná překvapení. Takto vypadal velkolepý turnaj OKTAGON 35 18. září 2022 2:36

Jak píše Complex, starší z kontroverzních bratrů dostal po tomto výkonu první šanci zabojovat o titul WWE. A ne jen tak s někým. Jeho soupeřem totiž bude nejdéle vládnoucí šampion organizace – 37letý Američan Roman Reigns. O prestižní titul se poperou 5. listopadu na akci Crown Jewel 2022 v Saúdské Arábii.

Zápas oficiálně potvrdil na tiskové konferenci v Las Vegas bývalý šampion organizace a současný člen vedení WWE Paul „Triple H“ Levesque. „Bude to zápas jako žádný jiný,“ říkal nadšeně. Dodal, že sice je Logan Paul ve WWE jen krátce, ale získal si obrovský respekt, a proto dostal šanci zabojovat o opasek.

„Jsi ve vodě s tím největším žralokem, který kdy ve WWE žil,“ řekl Reigns Paulovi na tiskovce. Několikrát zdůraznil, že Paul si tak brzy titulovou šanci nezaslouží. Choval se také agresivně, a do Paula dokonce strčil. Zasáhnout a uklidnit situaci musel až Levesque.

Anketa:
Vyhraje podle tebe Logan Paul svůj první titulový zápas?
Ano.
Ne.
Ano.
28 %
Ne.
72 %
Domů
Sdílet
Diskuse