Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Tento článek je PR správa společnosti New Balance.
20. září 2022 13:30
Čas čtení 0:50
Sponzorovaný obsah

Tenisky na platformě jsou zpět. Značka New Balance představila novou siluetu 574+

MÓDA MÓDA
Uložit Uložené

Původní model se inspiroval originálem z konce 80. let.

Výstřelky módy, které jsme milovali v 90. letech, zažívají svůj comeback. V obchodech se opět objevují boty na platformách a tento trend neobešel ani tenisky. Tentokrát si s jejich kouzlem pohrála značka, kterou jsi viděl v posledním období na nohou influencerů, běžců, modelů či známých osobností. New Balance představuje v podzimní kolekci novou siluetu pod názvem 574+.

new balance
Zdroj: New Balance


Pokud ti název New Balance 574 někde v hlavě rezonuje, je to proto, že současný „pluskový“ model odkazuje na originál z roku 1988. Původní pár tenisek, který svět spatřil ještě koncem 80. let, přetrval jako jeden z nejznámějších modelů z dílny New Balance. Objev model 574+ na www.newbalance.cz.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Gabi Heclová (@gabgab_gabi)

 

Současné vylepšení

Původní 574 dostaly první módní osvěžení v roce 2021 na přehlídkovém molu značky Miu Miu. Později byly upraveny tak, aby splňovaly standard Green Leaf značky New Balance. Tento standard splňuje model, který je vyroben s minimálně 50procentním podílem recyklovaného obsahu a z kůže pocházející ze zodpovědnějších zdrojů.

zjisti víc o new balance
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Naomi Adachi | 足立ナオミ (@naoleo)

Klasické bílé tenisky s velkým N na boku pravděpodobně nosili v mládí už tvoji rodiče. Důvěrně známá značka se snaží hledat inspiraci ve svém bohatém archivu, což jí umožňuje posouvat se dopředu a zároveň si zachovat své příznačné prvky. Tato myšlenka – spojení klasiky s novým přístupem – se podařila zosobnit siluetou 574 v modelu 574+.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Lucy (@lucypug)

Domů
Sdílet
Diskuse