Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
19. září 2022 12:12
Čas čtení 0:50

iPhone 14 Pro má problémy s kamerou na Instagramu nebo TikToku

Kategorie:
Tech
Uložit Uložené
iPhone 14 Pro má problémy s kamerou na Instagramu nebo TikToku
Zdroj: EverythingApplePro

Chrastění, třes či zvuky se ozývají v momentě, pokud se chce uživatel Instagramu, TikToku nebo Snapchatu připojit do aplikací pomocí iPhonu 14 Pro, tvrdí někteří uživatelé.

Nepříjemné chvilky zažívají uživatelé aplikací jako Instagram, TikTok nebo Snapchat, kteří si zároveň pořídili nový iPhone 14. Verze Pro má podle jejich pozorování problémy s kompatibilitou s těmito aplikacemi. Když spustí kameru, objeví se třes, chrastění, a v některých případech se dokonce začnou ozývat zvuky, informuje server 9to5mac. Uživatelé tak nemohou pořizovat ani fotky, ani videa.

7. září 2022 20:31 Čas čtení 3:16 Toto je nový iPhone 14, který Apple právě představil. Nejvýkonnější verze se zbaví výřezu v displeji Toto je nový iPhone 14, který Apple právě představil. Nejvýkonnější verze se zbaví výřezu v displeji

Tento problém se rozebíral na Redditu a Twitteru, kde se ukázalo, že se nejedná o ojedinělou závadu. Více uživatelů si stěžovalo, že telefon od společnosti Apple, respektive jeho nová verze 14 Pro, není s aplikacemi kompatibilní.

„Mám problémy s kamerou, která se v momentě, kdy zapnu Snapchat, začne nekontrolovaně třepat. Toto se ale neděje, když otevřu focení v mobilu. Jedná se o hardwarovou chybu, nebo o problém s aplikacemi třetích stran?“ ptal se jeden z uživatelů ve vlákně iPhone na Redditu. 

Ostatní uživatelé jej ujišťovali, že je to problém aplikací, které ještě nebyly optimalizovány pro nový software telefonu. Jde totiž o jasně identifikovatelný problém pouze u jedné verze iPhonu.

Pokud tedy patříš mezi uživatele, kteří se s tímto potýkají, musíš vydržet. Momentálně neexistuje jiné řešení než optimalizace samotných aplikací, které mohou společnostem ještě nějakou dobu trvat.

Anketa:
Chystáš se pořídit si nový iPhone 14?
Jasně, chci to minimálně zkusit.
Můj aktuální model stačí.
Apple není moje volba.
Jasně, chci to minimálně zkusit.
44 %
Můj aktuální model stačí.
44 %
Apple není moje volba.
12 %
Domů
Sdílet
Diskuse