Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
20. září 2022 6:45
Čas čtení 0:38
Dominik Vetrák

Rozlúč sa s Rhaenyrou Targaryen. V budúcej epizóde House of the Dragon ju už bude hrať nová herečka

Rozlúč sa s Rhaenyrou Targaryen. V budúcej epizóde House of the Dragon ju už bude hrať nová herečka
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Napínavá upútavka láka na šiestu epizódu seriálu House of the Dragon, ktorá ťa zaskočí viacerými zmenami.

Seriál House of the Dragon pokračuje v skvelej prvej sérii. V piatej epizóde dej pokročil výrazným spôsobom. Je to trend, ktorý bude pokračovať, keďže v šiestej časti budeme svedkami viac než 10-ročného časového skoku do budúcnosti. Aj z toho dôvodu budú niektoré postavy hrať iní herci. 

Rozlúčiť sa musíme s vynikajúcou Milly Alcock, ktorá hrala Rhaenyru. Zastúpia ju (nebinárna) Emma D’Arcy. Milly odviedla famóznu prácu a my budeme dúfať, že ju v seriáli ešte uvidíme. Budúce série môžu pracovať práve s obdobím, ktoré ďalšie časti preskočia, takže priestor na vyrozprávanie ďalších príbehov tam rozhodne je. 

Zatiaľ čo nás odchod Milly Alcock trápi, výmena herečky pre postavu Alicent Targaryen nás už teší. Nie príliš výraznú Emily Carey nahradí Olivia Cooke (Little Fish, Ready Player One) a už z traileru to vyzerá, že medzi jej Alicent a Rhaenyrou bude pekelné napätie.

Nižšie sa môžeš pozrieť na instagramový príspevok herečky Milly Alcock, ktorá sa lúči s fanúšikmi seriálu a pridáva niekoľko fotiek z nakrúcania prvej série. 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mils (@millyalcock)

Domů
Sdílet
Diskuse