Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti ECCO.
22. září 2022 13:30
Čas čtení 1:39
Sponzorovaný obsah

Vybrali ste najlepší outfit s teniskami ECCO, ktorý si zaslúži 300-eurovú poukážku

MÓDA
Uložit Uložené

Pozri sa, kto sa stal šťastným výhercom.

Článok je aktualizovaný vzhľadom na ukončenie súťaže.

Výherkyňou poukážky v hodnote 300 € na nákup v ECCO získava Dominika. Výherkyňu budeme kontaktovať. 

Ak máš vyberaný módny vkus a vo voľnom čase si niečo ako módny policajt, ktorý bez problémov dokáže posúdiť štýl kamarátov, celebrít aj okoloidúcich, tento článok ťa rozhodne zaujme. Dáva ti totiž možnosť zhodnotiť tri vybrané outfity ECCO súťaže a zahlasovať za ten najlepší.

Rozhodni svojím hlasom aj ty

Úlohou súťažiacich bolo zakomponovať do svojho súťažného looku tenisky ECCO SOFT 7. Keďže je to minimalistický jednofarebný model, ktorý sa hodí aj k ležérnejším, aj k elegantnejším outfitom, pri kombinovaní sa dalo ísť rôznymi cestami. Podrobnejšie sme o pravidlách súťaže informovali v tomto článku. 

Zo všetkých záujemcov vybral Refresher troch, ktorí majú šancu získať 300-eurovú poukážku. Rozhodnúť o tom, ktorý z nich je najlepší, môžeš aj ty. V závere článku môžeš do 27. septembra do 9.00 zahlasovať za outfit, ktorý ťa ohúril najviac. Súťažiaci nám okrem fotky výsledného looku poslali aj odpovede na otázky. Zisťovali sme, čo sa im na týchto teniskách páči a prečo si vybrali takýto outfit.

Viktória

ECCO súťaž
Zdroj: archív Viktórie

Prvou vybranou súťažiacou je Viktória, ktorú topánky ECCO SOFT 7 prekvapili ľahkosťou a zároveň tým, že na ich výrobu boli použité kvalitné materiály. „Tento outfit som vybrala, lebo milujem nosiť co-ord sets a denim v kombinácii s koženými teniskami je na jeseň ideálny.“ vysvetlila.

Dominika

ECCO súťaž
Zdroj: archív Dominiky

Druhý outfit zostavila Dominika, ktorá oceňuje, že tenisky ECCO sú kvalitné, pohodlné a ľahké. Taktiež sa jej páči, že sú vyrobené z kvalitnej udržateľnej kože, a tak v nich jej nohy „dýchajú“ a majú tú správnu starostlivosť. 

„Veľmi oceňujem jednoduchý a minimalistický dizajn, vďaka ktorému sú topánočky ľahko kombinovateľné s hocijakým outfitom. Nečudujem sa, že sú all time favourite. Ja som k nim zvolila oversized kúsky v tmavých farbách, v ktorých sa cítim pohodlne a sebaisto. Kašmírový zelený svetrík príjemne rozžiari celý look, no zároveň zohreje počas chladnejšieho počasia. Okrem okuliarov som outfit doplnila aj mojou čiernou obľúbenou koženou ľadvinkou od českej lokálnej značky.“ objasnila Dominika.

Dušan

ECCO súťaž
Zdroj: archív Dušana

Tretím vybraným súťažiacim je Dušan. Ten stručne zhodnotil, že tenisky ECCO SOFT 7 sú komfortné a kvalitné. Dodal, že sa podľa neho hodia ku každému outfitu z jeho šatníka. Tento look si zvolil, pretože sa mu jednoducho v ten večer hodil.

Ak ťa zaujalo, ako tieto minimalistické a pohodlné tenisky skombinovali súťažiaci, alebo máš v hlave jasnú predstavu, ako by si ich do svojho outfitu zakomponoval ty, kúpiť si ich môžeš v kamenných predajniach ECCO aj v e-shope.

chcem tenisky ecco soft 7
Domů
Sdílet
Diskuse