Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. září 2022 6:55
Čas čtení 1:04
Tímea Krauszová

První recenze na AirPods Pro 2 hlásí čistý zvuk, pohodlné používání a lepší blokování šumu

První recenze na AirPods Pro 2 hlásí čistý zvuk, pohodlné používání a lepší blokování šumu
Zdroj: Apple/propagační materiál
TECH APPLE MODERNÍ TECHNOLOGIE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Nová generace ikonických sluchátek je již v prodeji.

Druhá generace AirPods Pro je od 23. září oficiálně v prodeji. První recenzenti chválí pohodlnost, vyšší kvalitu zvuku, lepší schopnost blokovat šum i delší výdrž baterky. Ikonická sluchátka stojí 7 290 korun.

Nová generace airpodů

Nově se dají sluchátka nabíjet i nabíječkou k Apple Watch, technologický gigant slibuje také 6hodinovou výdrž baterky na jedno nabití. Antišum je až dvakrát silnější než dříve a obal můžeš využít také jako reproduktor. Pouzdro i samotná sluchátka zvládnou vodu a pot a sluchátka lze ovládat i dotykem. Pouzdro si můžeš pověsit i na klíčenku či jej v rychlosti najít pomocí funkce Find My Location (kterou používají AirTagy).

airpods 2, apple, slúchadlá
Zdroj: Apple/propagační materiál

Podle recenze The Verge je rozdíl v blokování vnějších zvuků citelný. „Stále slyším kolegy, pokud procházejí přímo kolem mého stolu, ale ve většině případů mi AirPods Pro zajišťují dostatek klidu.“ Autor recenze si pochvaluje i cesty do práce, během kterých ho už ruch ulice neruší. Zvuk je podle něj čistý, dynamický a nejlepší ze stávajících AirPods.

Doporučeno
Bakterie na sluchátkách ti mohou způsobit zdravotní problémy. Tady je návod, jak je vyčistit Bakterie na sluchátkách ti mohou způsobit zdravotní problémy. Tady je návod, jak je vyčistit 21. listopadu 2023 15:00

Novinka s dotykovým ovládáním hlasitosti – pohybem nahoru nebo dolů ji můžeš měnit – je zase podle recenzenta portálu Gizmodo trochu nedotažená. Občas musel po sluchátku prstem potáhnout vícekrát, než se hlasitost změnila, a je rozhodnutý do budoucna využívat i nadále příkazy Siri namísto fyzického přepínání.

Jiní recenzenti si však právě tuto funkci velmi pochvalují, neboť z poslechu vytváří velmi příjemnou zkušenost. Patrick O'Roucke z portálu Mobile Syrup říká, že senzory jsou velmi responzivní a fungují dobře.

Předprodej sluchátek se spustil 9. září a od pátku 23. září se AirPods Pro 2 začaly dostávat k prvním majitelům. V Česku se prodávají za 7 290 korun. Pro více článků o produktech společnosti Apple klikni sem.

Domů
Sdílet
Diskuse