Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adam Novosad
25. září 2022 17:58
Čas čtení 0:38

Millie Bobby Brown a Henry Cavill se vracejí jako detektivové ve filmu Enola Holmes 2

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Millie Bobby Brown a Henry Cavill se vracejí jako detektivové ve filmu Enola Holmes 2
Zdroj: Netflix

Sourozenecká dvojice detektivů bude mít před sebou nové výzvy.

Teenagerská detektivka Enola Holmes se vrací na scénu a v Londýně si chce otevřít vlastní agenturu soukromé detektivky, informuje Collider.

Fanoušci se mohou těšit na nová dobrodružství mladé sestry Sherlocka Holmese, protože Netflix na své konferenci TUDUM představil nový trailer, ve kterém září herečka Millie Bobby Brown jako mladá detektivka.

Konkurovat jí však bude právě bratr Sherlock ztvárněný Henrym Cavillem. V pokračování se vrátí i Helena Bonham Carter jako matka obou detektivů Eudoria.

Z traileru můžeme vidět, že pro Enolu nebude jednoduché vybudovat reputaci své nové detektivní agentury, protože její podnikatelský plán bude komplikovat nejen Sherlock, ale také potíže ve vyšetřování. Hledat bude muset pohřešovanou sestru mladé ženy, což jí podle traileru konečně přinese první úspěchy.

Domů
Sdílet
Diskuse