Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
28. září 2022 10:02
Čas čtení 1:23

Rock for People oznámil první headlinery – Muse a Slipknot

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Rock for People oznámil první headlinery – Muse a Slipknot
Zdroj: se souhlasem Rock for People

Festival Rock for People se uskuteční ve dnech 8. až 11. června 2023 v Hradci Králové. Vystoupí na něm Muse, Slipknot, Billy Talent a další.

Uběhlo jen pár měsíců od legendárního vyprodaného ročníku festivalu Rock for People, na kterém vystoupili Green Day, a pořadatelé oznamují headlinery na rok 2023. Do Česka v létě přijedou britští alternativní rockeři Muse a američtí metal heads Slipknot. Obě zmíněná jména v line-upu doplní také Architects, Billy Talent, Hollywood Undead, Nothing But Thieves a mnoho dalších. Festival se uskuteční ve dnech 8. až 11. června 2023 v Hradci Králové.

26. září 2022 17:00 Čas čtení 1:57 Akce v Praze: Vystoupí punkrockeři Sum 41, Sodoma Gomora nebo britští Cassia Akce v Praze: Vystoupí punkrockeři Sum 41, Sodoma Gomora nebo britští Cassia

„Podařilo se nám opět překročit vlastní hranice. Když nám agentka Green Day spokojeně děkovala, věděl jsem, že nás letošní 26. ročník posunul v mnoha ohledech o obrovský kus dál,“ řekl ředitel festivalu Michal Thomes. „Naše píle se nám vyplatila, protože tato stejná agentka nám nyní po měsících vyjednávání potvrdila účast kapely produkčně mnohem větších rozměrů – MUSE,“ doplnil.

Muse jsou známi pro svou monstrózní show a už teď je jasné, že na festival přilákají mnoho fanoušků. Přijedou ale také američtí Slipknot, kteří letos v létě v O2 areně ukázali, že rozhodně nepatří do starého železa. 

Kromě dvou headlinerů oznámili organizátoři také dalších 15 kapel, které na festivalu vystoupí. Těšit se můžeš na metalové Architects, kanadské rockery Billy Talent, jejich sousedy Hollywood Undead, I Prevail, Lorna Shore, Nothing But Thieves, Paledusk, Set It Off, Sleep Token, The Amazos a While She Sleeps

Opomenout nesmíme ani česko-slovenské zástupce, mezi které patří From Our Hands, Hentai Corporation, I Love You Honey Bunny, Severals a Shogun Tokugawa. „Toto je teprve začátek!“ hlásí Rock for People.
 
„Nad line-upem přemýšlíme vždy komplexně tak, aby fungoval jako celek. Přinášíme našim fanouškům velká jména světové scény, aby se skvěle doplňovala, střední kapely tvrdších žánrů, které milují, ale také zajímavé dramaturgické přesahy. Důležitou roli hrají také nová ‚freshová‘ jména, která s námi naši fanoušci rádi objevují,“ dodal ředitel festivalu Michal Thomes. 

19. dubna 2024 15:00 Čas čtení 7:14 Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD Ďáblice v rouše beránčím Doja Cat se vrací s rapovým přídavkem. Scarlet 2 CLAUDE navazuje na démonické a krví nasáklé CD

Bystrý fanoušek si navíc může všimnout, že ačkoli měl být v příštím roce festival „pouze“ třídenní, nakonec bude, stejně jako letos, čtyřdenní. Rock for People se tradičně uskuteční v Parku 360 v Hradci Králové, a to ve dnech 8. až 11. června 2023. Předprodej vstupenek další edice za 2990 Kč startuje v pátek v 10 hodin na GoOut.

Domů
Sdílet
Diskuse