Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
29. září 2022 10:26
Čas čtení 0:42

Policie ukončila pátrání po 14leté osobě z Brandýsa nad Labem (Aktualizováno)

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Policie ukončila pátrání po 14leté osobě z Brandýsa nad Labem (Aktualizováno)
Zdroj: Policie ČR (ilustrační foto)

Pátrání bylo ve čtvrtek ve večerních hodinách odvoláno.

Pátrání po pohřešovaném dítěti (vyhlášené 28. 9. 2022) bylo odvoláno 29. 9. 2022 ve 20:37. Chlapec byl nalezen v pořádku a byl předán rodičům, informuje Policie ČR na svém twitterovém účtu.

Kriminalisté pátrali po čtrnáctiletém chlapci z Brandýsa nad Labem. Naposledy ho rodiče viděli ve středu ráno v místě bydliště. Když se v nočních hodinách vrátili z práce, syn už doma nebyl. Policisté o pátrání informovali na svých stránkách a žádali veřejnost, aby v případě jakýchkoliv informací kontaktovala linku 158.

„Po rodičích chtěl, aby ho ráno před odjezdem do práce vzbudili. Z dosavadního šetření policistů bylo zjištěno, že se v odpoledních hodinách mohl pohybovat v Břeclavi, není vyloučeno, že má v úmyslu odjet do zahraničí,“ psali policisté.

Pátrání nakonec dobře dopadlo, chlapec byl nalezen na území Maďarska a byl předán rodičům.

Zpět
Sdílet
Diskuse