Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
2. října 2022 16:05
Čas čtení 1:05

Z Prahy rovnou na Madagaskar. Z Česka začala létat přímá linka na největší ostrov Afriky

Kategorie:
Zajímavosti
Uložit Uložené
Z Prahy rovnou na Madagaskar. Z Česka začala létat přímá linka na největší ostrov Afriky
Zdroj: Unsplash/karimjy LOULOUA/volně k užití

Nasednout na pražském letišti a přistát až na Madagaskaru. Takto budou od nynějška cestující létat díky cestovní kanceláři Čedok.

Čedok začíná létat z Prahy do Madagaskaru. O nových přímých letech informovala cestovní kancelář v tiskové zprávě. První cesta byla uskutečněna v sobotu 1. října letadlem Boeing 787-9 Dreamliner letecké společnosti Neos. Dle společnosti byl let v sobotu třetím nejsledovanějším na webu Flightradar24.

2. října 2022 7:38 Čas čtení 0:47 V anglické zoo se narodila mláďata vzácné fosy. Jedná se o jednu z nejnepolapitelnějších šelem na světě V anglické zoo se narodila mláďata vzácné fosy. Jedná se o jednu z nejnepolapitelnějších šelem na světě

O plánovaném letu jsme tě informovali v dubnu. Tehdy se počítalo s tím, že Prahu spojí s Madagaskarem aerolinka LOT Polish Airlines. Nakonec se ale cestující svezli linkou italského dopravce.

„Slavnostně zahajujeme přímé charterové lety z Prahy na africký ostrov Madagaskar, kam se nikdy dříve z České republiky nelétalo. První klienti Čedoku tak mohou objevit nádherné pláže a přírodu v oblasti Nosy Be nebo mířit na některý z poznávacích zájezdů, které jsme pro ně připravili,“ uvedl ředitel charterových zájezdů Čedoku Miroslav Kubáč.

„První let je téměř kompletně vyprodaný a postupně se plní i další termíny. Poptávka je jak po klasické odpočinkové dovolené v exotice, tak po okruzích, během kterých cestovatelé navštíví i hlavní část ostrova,“ okomentoval zahájení provozu.

letadlo
Zdroj: Unsplash/Kevin Woblick/volně k užití (ilustrační foto)

Přímý let míří na největší ostrov Madagaskaru Nosy Be a jeho mezinárodní letiště Fascene, který trvá bez mezipřistání 10 hodin. Létat se bude exkluzivně letadlem aerolinky Neos s kapacitou 359 cestujících ve dvou třídách – 331 v ekonomické části a 28 v business třídě. Cestovní kancelář dále nabízí až do konce letošního roku zájezdy s odletem každou sobotu. Poslední odlet je naplánován na 31. prosince.

25. dubna 2024 15:00 Čas čtení 3:53 „Výchovná facka“ nebo „lepnutí na zadek“. Násilí vůči dětem může způsobit trauma, přesto jej mnozí bagatelizují „Výchovná facka“ nebo „lepnutí na zadek“. Násilí vůči dětem může způsobit trauma, přesto jej mnozí bagatelizují

„Jsme velmi rádi, že společně s cestovní kanceláří Čedok můžeme nabídnout přímé dálkové spoje z letiště Praha do exotických destinací. Pro nadcházejí zimní sezónu očekáváme opět zvýšený zájem Čechů o exotické destinace a otevření přímého leteckého spojení tento trend ještě více povzbudí,“ řekl ředitel leteckého obchodu pražského letiště Jaroslav Filip.

Domů
Sdílet
Diskuse