Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
2. října 2022 15:31
Čas čtení 0:38

Barbora Krejčíková slaví další úspěch. Na turnaji v Tallinnu získala první letošní titul

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené
Barbora Krejčíková slaví další úspěch. Na turnaji v Tallinnu získala první letošní titul
Zdroj: ČTK/AP/Christophe Ena

Ve finále si poradila se světovou čtyřkou, domácí Anett Kontaveit, ve dvou setech 6:2 a 6:3.

Česká tenistka Barbora Krejčíková zvládla finále halového turnaje WTA v Estonsku a ve finále porazila Estonku Anett Kontaveit 6:2 a 6:3. Získala tak první triumf po 15 měsících od doby, co se musela léčit po zranění lokte, informuje ČT Sport.

Pro Krejčíkovou se jednalo o sedmé finále ve dvouhře, přičemž hned čtyři z nich vyhrála. Poslední z nich bylo na turnaji v Praze, před ním zase triumfovala na French Open.

13. dubna 2022 7:00 Čas čtení 7:44 Barbora Krejčíková: Rodina je základ, nejen ve sportu, ale celkově v životě. Rodiče mi dali strašně moc Barbora Krejčíková: Rodina je základ, nejen ve sportu, ale celkově v životě. Rodiče mi dali strašně moc

Dvojnásobná vítězka Roland Garros si navíc potvrdila, že na soupeřku Kontaveit má, jelikož ji porazila již podruhé za sebou. Estonská jednička přitom v hale neprohrála již 24 zápasů v řadě.

Průchod turnajem pro českou olympijskou medailistku přitom nebyl zcela růžový. V semifinále svedla 3,5hodinovou lítou bitvu se Švýcarkou Belindou Bencic, kterou udolala ve třech setech 6:7, 7:6 a 6:2. 

Českou tenistku nyní čeká turnaj v Ostravě. V prvním kole se jí do cesty postaví Američanka Shelby Rogers.

Domů
Sdílet
Diskuse