Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
8. října 2022 10:24
Čas čtení 0:50

Právo: Policie obvinila skupinu mužů z vydírání, má mezi nimi být i fotbalista Limberský

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Právo: Policie obvinila skupinu mužů z vydírání, má mezi nimi být i fotbalista Limberský
Zdroj: ČTK/Chaloupka Miroslav

Bývalý fotbalový reprezentant je podle zjištění deníku Právo údajně obviněn z vydírání.

Fotbalista David Limberský a další tři muži měli podle deníku Právo údajně vyhrožovat muži, který jim dlužil peníze. V salónku restaurace v Karlových Varech měl na dlužníka jeden z nich vytáhnout i pistoli. Policie se případem zabývá, ale identitu mužů ještě sdělovat nebude.

Dohromady čtyři miliony korun na těžbu kryptoměn si měl půjčit muž od čtyř osob, mezi kterými je údajně i Limberský. Věřitelům se později nelíbilo, jak se jejich „investici“ daří, a peníze chtěli vrátit zpět. Když ale dlužník místo milionů korun nabídl, že jim dá techniku na těžbu kryptoměn, nesouhlasili.

7. října 2022 21:04 Čas čtení 1:01 Ministerstvo varuje před falešnými weby k příspěvku na bydlení, podvodníci skrze ně okrádají důvěřivé Ministerstvo varuje před falešnými weby k příspěvku na bydlení, podvodníci skrze ně okrádají důvěřivé

V restauraci v Karlových Varech měl jeden z trojice mužů praštit dlužníka do zátylku pistolí, kterou proti němu následně údajně namířil. Hlaveň na dlužníka mířil tak dlouho, dokud nepotvrdil, že peníze vrátí do konce listopadu. 

Podle deníku Právo je jedním z mužů i bývalý fotbalista David Limberský. Policie totožnost ještě nepotvrdila. „Okolnosti vyšetřovaného případu nejsou takové povahy, aby to odůvodnilo zveřejnění zejména osobních údajů osob, které v případu figurují,“ uvedli policisté. Osoby ale byly ve věku 37, 39, 46 a 48 let. Policie podle Práva zadržela Limberského ve čtvrtek, v den jeho devětatřicátých narozenin.

Pokud by se čtyřem mužům prokázala vina, mohli by být potrestáni odnětím svobody ve výši osmi let pro vydírání. Limberský se zatím k případu nevyjádřil.

Domů
Sdílet
Diskuse