Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
9. října 2022 16:21
Čas čtení 0:45

Na Náchodsku se srazila dvě auta. Zranilo se 7 osob, jedna vážně

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Na Náchodsku se srazila dvě auta. Zranilo se 7 osob, jedna vážně
Zdroj: HZS Královéhradeckého kraje

Hasiči zasahovali u nehody na Náchodsku.

Na silnici 304 u Slavětína nad Metují se u odbočky na Roztoky dnes odpoledne srazila dvě auta. Nehodu prověřují policisté a hasiči. Při nehodě se zranilo sedm osob. Všechny z nich byly transportovány do nemocnice, jedna z nich utrpěla zranění vážnějšího charakteru. Hasiči museli jednoho člověka z vozidla vyprostit. Informují o tom na Twitteru.

K nehodě osobních aut došlo v neděli krátce před 13:00. Hasiči museli jednu osobu vyprošťovat z vozidla. Podle informací serveru iDnes srážka pravděpodobně vznikla tak, že jedno vozidlo nedalo přednost druhému. Policie kvůli zranění osob nemohla na místě provést dechovou kontrolu. Nadále ale bude případ prověřovat, aby zjistila, co se na místě stalo.

U nehody zasahovali profesionální hasiči z Jaroměře a JSDH Nové Město nad Metují. Odpoledne odstraňovali následky nehody. Osoby do nemocnice převezla záchranka. Jednu vážně zraněnou tam záchranáři převezli vrtulníkem.

Domů
Sdílet
Diskuse