Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
10. října 2022 14:13
Čas čtení 1:04

Záhadné plakáty a smazaný feed na Instagramu. Blink-182 se pravděpodobně připravují na velký návrat

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Záhadné plakáty a smazaný feed na Instagramu. Blink-182 se pravděpodobně připravují na velký návrat
Zdroj: Wikimedia Commons/Journalist 2nd Class Denny Lester/volně k použití

Americká punk-rocková kapela Blink-182 patří mezi legendy, avšak po odchodu zpěváka a kytaristy Toma DeLonga už to není, co bývávalo. Chování kapely ve veřejném prostoru nyní naznačuje, že by se fanoušci mohli dočkat velkého reunionu.

All The Small Things, I Miss You nebo What's My Age Again? To jsou hity legendární americké kapely Blink-182, která započala svou kariéru už v roce 1992. Když ji pak v roce 2015 opustil zpěvák a kytarista Tom DeLonge, skupina přišla o mnoho fanoušků a odchod výrazné osobnosti se promítl i do její hudby.

Posledních několik měsíců se ve veřejném prostoru spekuluje o návratu DeLonga zpět do Blink-182 a změny naznačuje i sama kapela. Její webové stránky jsou momentálně „ve výstavbě“ a zmizel i feed z jejího Instagramu. Podle NME se Blink-182 pravděpodobně připravují na velký návrat.

10. října 2022 8:32 Čas čtení 0:51 V Praze dnes vystoupí Kendrick Lamar. Lístek ještě seženeš V Praze dnes vystoupí Kendrick Lamar. Lístek ještě seženeš

Již před několika měsíci se v Peru na elektronickém billboardu objevilo nové logo kapely Blink-182. Manhattan pak zaplnily série plakátů, které propagovaly cosi s názvem „182 Industries“ a slibovaly „your future is cumming... in blink of an eye“ (volný překlad zní „vaše budoucnost se blíží... v mžiku oka“). Zároveň také odkazovaly na web onehundredeightytwo.com, který zvědavce přesměroval na stránky Blink-182.


Změny v působení kapely naznačuje i onen web kapely. Je nefunkční a zobrazuje se na něm zpráva „ve výstavbě“. K porouchanému webu se navíc nyní přidal i Instagram, ze kterého punk-rockeři smazali veškerý feed a nenajdeš na něm víc než jen prázdno. 

Veřejnost tak spekuluje nad tím, že se kapela chystá na velký comeback, jehož součástí by mohl být i sám Tom DeLonge. O jeho návratu se totiž šuškalo již před několika měsíci, a ačkoliv DeLonge naznačil, že by se ke kapele opravdu mohl vrátit, Mark Hoppus sdělil, že „nemá žádné novinky, které by se mohly sdílet“. 

Anketa:
Přeješ si návrat Toma DeLonga?
Mega!
Je mi to fuk.
Ne, chci aby Blink hráli s Petrem Jandou.
Mega!
80 %
Je mi to fuk.
5 %
Ne, chci aby Blink hráli s Petrem Jandou.
15 %
Domů
Sdílet
Diskuse