Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
10. října 2022 21:02
Čas čtení 0:50

Madonna na TikToku naznačila, že je queer

Kategorie:
Osobnosti
Uložit Uložené
Madonna na TikToku naznačila, že je queer
Zdroj: Jeff Kravitz/MTV VMAs 2021/Getty Images for MTV/ViacomCBS

Pěvecká megahvězda a coming out? Těžko říct, nové video na TikToku zatím zůstalo bez komentáře.

Naznačila Madonna, že je queer? Tuto otázku si pokládá řada lidí pod jejím posledním videem na TikToku. Zde se hudební legenda zapojila do nového trendu se spodním prádlem. Pokud se dotyčný dokáže trefit do koše, není gay. Madonna se trefit nedokázala a na konci videa s ostentativním gestem odkráčela.

15. května 2022 16:40 Čas čtení 1:02 Madonna draží NFT s 3D modelem své vagíny. Z té se rodí motýli, hmyz i stromy, peníze půjdou na charitu Madonna draží NFT s 3D modelem své vagíny. Z té se rodí motýli, hmyz i stromy, peníze půjdou na charitu

Video vzalo TikTok útokem a za 20 hodin na síti nasbíralo 18,5 milionu zhlédnutí. Madonna v bílém „korzetovém“ topu a bílých volných teplácích stojí v prosklené místnosti a v ruce drží růžové kalhotky, které ladí k jejím vlasům. Níže je uveden popisek, v němž stojí: „Pokud minu, jsem gay.“ Zpěvačka následně napřáhne a hodí kus spodního prádla směrem k odpadkovému koši. Ten ale netrefí.

Fanoušci jsou rozděleni

„Madonna se vyoutovala? A já to můžu vidět v přímém přenosu,“ komentovala příspěvek jedna z fanynek. Jiní zase pochybovali, že se jedná o zpěvačku. „Skoro jsem ji nepoznala. Její vzezření se v posledních letech drasticky mění,“ uvedla druhá. Další tábor fanoušků zase tvrdil, že se nejedná o nic nového. 

Už v roce 1991 v rozhovoru pro The Advocat Madonna uvedla, že si myslí, že „každý z nás má v sobě cosi bisexuálního“.

Zda se jedná jen o marketing, nebo je to opravdový coming out, je tak těžké usuzovat. Zpěvačka totiž video nekomentovala.

Domů
Sdílet
Diskuse