Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
13. října 2022 9:09
Čas čtení 1:18

Paris Hilton promluvila o znásilnění v léčebném centru. „Strkali do nás prsty,“ uvedla

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Paris Hilton promluvila o znásilnění v léčebném centru. „Strkali do nás prsty,“ uvedla
Zdroj: Getty Images

Hilton uvedla, že vzpomínky potlačila, ale nyní se vrátily.

Dědička hotelového impéria a celebrita Paris Hilton promluvila pro New York Times o traumatizujících zážitcích ze svého dospívání. Uvedla, že během pobytu v psychiatrickém léčebném centru pro mládež Provo Canyon byla sexuálně zneužita. 

Hilton: Vše jsem v sobě potlačila, nyní se mi vzpomínky vrací

Hilton už dříve uvedla, že v zařízení, kam ji jako problémovou rebelku v šestnácti poslali rodiče, se děly špatné věci. Nyní šokovala dalšími detaily. Svěřila se, že uprostřed noci ji probudil mužský personál, rozhodně prý nešlo o lékaře, vzal ji do soukromého pokoje a provedl jí vyšetření děložního čípku. 

„Byla jsem nevyspalá a pod vlivem léků, vůbec jsem nevěděla, co se dělo. Musela jsem si lehnout na stůl, roztáhnout nohy a podrobit se vyšetření. Brečela jsem, ale oni říkali, ať jsem zticha,“ řekla a doplnila, že zaměstnanci, kteří do ní a dalších dívek „strkali prsty“, rozhodně nebyli lékaři. Tímto způsobem prý byla napadena několikrát.

Hilton uvedla, že tyto traumatizující vzpomínky v sobě řadu let potlačovala. „Ale teď na to neustále myslím. Když se podívám zpět, rozhodně se jednalo o sexuální zneužívání,“ řekla jasně. 

Byla jsem zneužita a je mi do breku, když o tom píšu. Nikdo by neměl být sexuálně zneužíván, a už vůbec ne dítě. Ukradli mi dětství a zabíjí mě, že se to stále děje jiným nevinným dětem.

Podle serveru Vice Hilton už dříve zmínila, že v Provo Canyon ji mimo jiné škrtili, fackovali a sprostě nadávali. Tamní mužský personál ji také sledoval, když se sprchovala. Server požádal Universal Health Services, které vlastní Provo Canyon, o vyjádření. Reakce ale nepřišla. Mluvčí ale řekl Times, že vzhledem k zákonu na ochranu soukromí nebude společnost jednotlivé případy komentovat. 

Domů
Sdílet
Diskuse