Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eduard Starkbauer
14. října 2022 14:47
Čas čtení 0:51

Hasbulla podepsal pětiletou smlouvu s UFC. Brzy ho prý uvidíme v „zápase století“

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Hasbulla podepsal pětiletou smlouvu s UFC. Brzy ho prý uvidíme v „zápase století“
Zdroj: Hasbulla NFT/propagační foto

19letý Hasbulla patří k internetovým senzacím.

Internetová senzace Hasbulla Magomedov konečně podepsal oficiální smlouvu s organizací UFC. 19letý Rus z Dagestánu se o informaci podělil na sociálních sítích.

„Fámy se potvrdily. Oficiálně jsem podepsal smlouvu na zápas v UFC,“ uvedl na svém Instagramu. Jeho první profesionální bitva by měla být podle Ladbible s Abduem Rozikem, který má podobnou vadu růstu.

14. června 2021 18:49 Čas čtení 1:09 Mini Khabib baví internet. Hasbulla Magomedov, hvězda TikToku, je internetovou MMA senzací a nejvíc trendy mem Mini Khabib baví internet. Hasbulla Magomedov, hvězda TikToku, je internetovou MMA senzací a nejvíc trendy mem
 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Hasbulla Magomedov (@hasbulla.hushetskiy)

Ve statusu poděkoval také prezidentovi organizace Danu Whiteovi a bývalému šampionovi UFC v lehké váze Khabibu Nurmagomedovovi. Zprávy o dohodě se poprvé objevily ještě v září, kdy novinku avizoval odborník na zákulisí bojových sportů Igor Lazorin. Ten tvrdil, že součástí smlouvy s UFC má být také rozsáhlá marketingová aktivita. Hasbulla si má podle něj vydělat víc než velká část bojovníků. UFC ještě informaci o mediálním partnerství nepotvrdilo.

Hasbulla Magomedov se stal jedním z největších jmen na sociálních médiích s působivými 3,2 milionu sledovatelů na Instagramu a více než dvěma miliardami zobrazení na TikToku. Nedávno se „Mini Khabib“ zapojil do ostré výměny názorů na Twitteru s Conorem McGregorem, který ho označil za „smradlavého bastarda“ a pohrozil mu bitvou. Své výhrůžné tweety později vymazal.

Hasbulla se příště ukáže na UFC 280 již 22. října. Ještě nebude zápasit, ale postaví se do rohu během bitvy o titul v lehké váze mezi Islamem Makhachevem a Charlesem Oliveirou.

Domů
Sdílet
Diskuse