Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. října 2022 18:18
Čas čtení 0:49
Radim Šlechta

Čech vytvořil oficiální trailer k World of Warcraft. Podívej se, jak vznikal

Čech vytvořil oficiální trailer k World of Warcraft. Podívej se, jak vznikal
Zdroj: Blizzard Entertainment/propagační materiál
NEWS NOVÉ HRY WORLD OF WARCRAFT
Uložit Uložené

Podívej se na nový trailer legendární hry a na to, jak jej Radim Zeifart vytvořil.

World of Warcraft patří k nejoblíbenějším hrám svého žánru už řadu let. Nyní se dočkal nového oficiálního traileru ke svému nejslavnějšímu rozšíření Wrath of the Lich King Classic. Ve videu pojmenovaném Journey Trailer tě světem legendární hry provede český tvůrce Radim Zeifart.

Doporučeno
Vybrali jsme 15 nejlepších českých her. Kterou máš nejradši? Vybrali jsme 15 nejlepších českých her. Kterou máš nejradši? 6. září 2022 6:00

„World of Warcraft je jedna z nejúspěšnějších online her na světě a i já jsem kdysi propadl jejímu kouzlu. Po letech hraní jsem začal experimentovat s různými programy, které umožňovaly extrahovat 3D modely přímo ze hry a používat je na tvorbu videí. Od té chvíle uplynulo 13 let. Za tu dobu jsem vytvořil mnoho vlastních trailerů, postupně zlepšoval své metody a učil se novým věcem,“ říká Radim Zeifart.

Trailer vyšel ke konci září a od té doby nasbíral na YouTube téměř jeden milion zhlédnutí. Radim na něm ve studiu NICE! začal pracovat už v dubnu. Celá výroba pak trvala pět měsíců.

„Časově nejnáročnější byla přestavba celých částí mapy a světa Northrendu ve větších detailech než ve hře samotné. Velké množství detailních modelů bylo nutné od základu předělat a přetexturovat stovky herních prostředků, aby se přiblížily dnešním vizuálním standardům,“ komentuje studio.

Kromě nového traileru na World of Warcraft má Zeifart za sebou třeba trailery k Black Temple (WoW) z roku 2020 nebo k Naxxramas (WoW) z roku 2017.

Domů
Sdílet
Diskuse