Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
ČTK
14. října 2022 18:00
Čas čtení 0:35

Vražda v Praze: Policie podezírá zubařku ze středních Čech

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Vražda v Praze: Policie podezírá zubařku ze středních Čech
Zdroj: Policie ČR

Policie řeší případ vraždy v Praze. Podezřelou by podle zdroje ČTK mohla být zubařka ze středních Čech.

Pražská policie řeší případ vraždy. Městské státní zastupitelství v Praze věc dozoruje, potvrdil na dotaz ČTK jeho mluvčí Aleš Cimbala. Podrobnější informace nesdělil kvůli tomu, že trestní řízení je v rané fázi. Podle zdroje ČTK je podezřelou středočeská zubařka.

„Městské státní zastupitelství v Praze vykonává dozor nad zachováním zákonnosti v přípravném řízení. Trestní věc je vedena pro podezření ze spáchání trestného činu vraždy,“ uvedl Cimbala.

„V současné době, s ohledem na zákonem stanovenou neveřejnost přípravného řízení, probíhající úkony a krátkou dobu od zahájení trestního řízení, nebudeme k věci poskytovat žádné další a bližší informace,“ doplnil.

Za vraždu hrozí podle trestního zákoníku v základní sazbě deset až 18 let vězení. Sazba se zvyšuje na 12 až 20 let, pokud je vražda předem promyšlená. Ještě přísnější potrestání – 15 až 20 let nebo i výjimečný trest – hrozí pachatelům, kteří zavraždí více lidí či dítě nebo kteří například vraždí v úmyslu získat majetkový prospěch.

Domů
Sdílet
Diskuse