Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2022 18:32
Čas čtení 0:37
Dominik Vetrák

Alicent a Rhaenyra mají mezi sebou erotickou energii. Emma D’Arcy ale tvrdí, že jejich touha v sex asi nepřeroste

FILMY A SERIÁLY HBO SERIÁLY HOUSE OF THE DRAGON
Uložit Uložené

Jeden z tvůrců seriálu navíc prozradil zajímavé informace o ději.

Nebinární osoba Emma D’Arcy, kteří hrají postavu Rhaenyry Targaryen v seriálu House of the Dragon, řekli v rozhovoru pro noviny The New York Times, že mezi jejich postavou a Alicent Targaryen bylo citelné sexuální napětí. Jak oni, tak i herečka Olivia Cooke (seriálová Alicent) se shodli, že sexuální energie byla výraznější, když byly postavy mladší.

Doporučeno
Zelení proti Černým. Za koho se v House of the Dragon postaví Starkové či Lannisteři? Zelení proti Černým. Za koho se v House of the Dragon postaví Starkové či Lannisteři? 5. října 2022 9:30

Zároveň se shodli, že v současnosti je málo pravděpodobné, že jejich vztah přeroste v něco fyzického. Vzájemnou touhu ve vztahu cítily také mladší herečky Milly Alcock a Emily Carey. Právě druhá jmenovaná to potvrdila v rozhovoru pro Variety.

K seriálu se vyjádřil také autor knih, podle kterého je příběh House of the Dragon napsaný. George R. R. Martin si myslí, že ke kompletnímu převyprávění příběhu Dance of the Dragons, tedy občanské války v rodu Targaryenů, budou tvůrci potřebovat čtyři série s celkem 40 epizodami. Něco podobného už naznačila i produkce seriálu, takže je možné, že uvidíme ještě tři série a hlavní příběh se uzavře.

House of the Dragon
Zdroj: HBO
Zpět
Sdílet
Diskuse