Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
20. října 2022 9:58
Čas čtení 0:42

Hokejista Jakub Vrána míří do programu NHL, který pomáhá hráčům s problémy

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Hokejista Jakub Vrána míří do programu NHL, který pomáhá hráčům s problémy
Zdroj: Getty Images

Útočník Detroit Red Wings nejprve zmizel ze soupisky, nyní vydal klub oficiální prohlášení.

Jméno útočníka Jakuba Vrány nedávno zmizelo ze soupisky týmu Detroit Red Wings v NHL. Ve středu vydal klub prohlášení, kterým potvrdil, že se Vrána potýká s blíže nespecifikovanými problémy. Byl totiž zařazen do speciálního programu, který hráčům pomáhá s psychikou nebo v boji s návykovými látkami.

Mimo hru na dobu neurčitou

„Klub Detroit Red Wings je uvědoměn, že Jakub Vrána byl zařazen do programu NHL a NHLPA Player Assistance Program a bude mimo hru na dobu neurčitou. Red Wings nebudou tuto věc dále konkretizovat,“ napsal klub v oficiálním prohlášení. Zprávu následně potvrdila i NHL.

Vrána podle serveru ESPN vynechal pondělní zápas Detroitu a následný úterní trénink. Trenér Derek Lalonde uvedl, že se tak stalo z osobních důvodů. Následně Vrána zmizel i ze soupisky, což jen podpořilo mediální spekulace o možných problémech. Asistenční program NHL a NHLPA, který se zaměřuje na pomoc hráčům od roku 1996, jim nabízí pomocnou ruku v souvislosti s psychickými problémy nebo užíváním návykových látek.

Vrána zatím v sezóně 2022/2023 odehrál dva zápasy, ve kterých zaznamenal gól a asistenci. 

Zpět
Sdílet
Diskuse