Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
26. října 2022 7:54
Čas čtení 0:51

Ruské rakety zabily těhotnou ženu a pracovníka myčky. Odplata je nevyhnutelná, vzkazuje Zelenskyj

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Ruské rakety zabily těhotnou ženu a pracovníka myčky. Odplata je nevyhnutelná, vzkazuje Zelenskyj
Zdroj: Kancelář prezidenta Ukrajiny

Další raketový útok na Ukrajině si vyžádal dvě oběti na životech.

V ukrajinském městě Dnipro došlo k dalším raketovým útokům ze strany Ruska. Úlomky rakety zasáhly také čerpací stanici. Informuje o tom Ukrajinská pravda. Podle ní při útoku zahynula jedna těhotná žena a pracovník myčky. Prezident Zelenskyj útok odsoudil. 

Úlomky rakety, které během úterních nočních hodin zasáhly čerpací stanici v ukrajinském městě Dnipro, zabily minimálně dvě osoby a tři další zranily. Zranění lidé byli převezeni do nemocnice.

„Každý den bojujeme s teroristy, kteří zabíjí civilisty, bombardují města, ničí životy a osud Ukrajinců. Dnes proběhl další raketový úder. V důsledku toho byli v Dnipru zabiti dva lidé. Mezi nimi je i těhotná žena. Tři další lidé byli hospitalizováni. Nikdy neodpustíme. Odplata bude spravedlivá a nevyhnutelná,“ napsal na Facebook ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj.

12. dubna 2024 11:27 Čas čtení 0:35 Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá Norský region chce, aby byl den o dvě hodiny delší. Plán ale příliš promyšlený nemá

Dnipro se stalo terčem útoků již minulý týden společně s hlavním městem Kyjevem a Záporožím. Cílem útoku byla zařízení elektrické infrastruktury. Město Dnipro zasáhly dva raketové útoky. Volodymyr Zelenskyj v poslední době žádá spojence především o pomoc v podobě dodávky prostředků protiraketové obrany. 

Domů
Sdílet
Diskuse