Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vojtěch Vanda
27. října 2022 8:02
Čas čtení 0:50

Zemřel Michael Kopsa, herec ze seriálů Akta X nebo Hvězdná brána

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Zemřel Michael Kopsa, herec ze seriálů Akta X nebo Hvězdná brána
Zdroj: Crown Media Productions

O smrti herce, jenž si zahrál například i ve filmech Apollo 18 nebo Fantastická čtyřka, informovala jeho bývalá manželka Lucia Frangione.

Zemřel herec a dabér Michael Kopsa. V neděli podlehl nádoru na mozku, uvedla na Instagramu jeho bývalá manželka Lucia Frangione. Kopsa během své bohaté herecké kariéry ztvárnil spoustu rolí i ve známých filmech a seriálech jako Akta X, Apollo 18, Fantastická čtyřka či Hvězdná brána. Bylo mu 66 let.

25. října 2022 11:31 Čas čtení 0:54 Zemřel herec a komik Leslie Jordan. Zahrál si například v American Horror Story Zemřel herec a komik Leslie Jordan. Zahrál si například v American Horror Story

Příspěvek, jenž ohlašoval Kopsovu smrt, vyvěsila jeho bývalá manželka na sociální sítě ve středu. „Úžasný Michael Kopsa odešel 23. října 2022 na věčnost kvůli nádoru na mozku,“ shrnula jeho odchod. „Byl vynikajícím filmovým i divadelním hercem, dabérem, tesařem, malířem, a hlavně milujícím otcem naší Nory, které byl vždy nablízku,“ pokračovala Frangione „Budeš mi chybět, můj milý příteli a spolurodiči,“ dodala.

Přestože jeho role na filmovém plátně byly většinou epizodní, zahrál si ve spoustě z nich. Kromě výše zmíněných můžeme jmenovat například Hranice nemožného, seriály o Iron Manovi nebo X-men či Krajní meze. Našli bychom jej zejména ve filmech či seriálech s mysteriózní nebo sci-fi tematikou.

Aktivní byl ještě dokonce minulý rok, kdy účinkoval ve filmu American Badger, a rok předtím v hororovém dramatu Sacred Lies. Co se hraní v posledních oblíbených titulech na stříbrném plátnu týče, můžeme například jmenovat roli v seriálu Muž z Vysokého zámku, kde se objevil epizodně hned dvakrát.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Lucia Frangione (@luciafrangionevancouver)

Domů
Sdílet
Diskuse