Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2022 7:39
Čas čtení 0:48
Martin Adam Pavlík

Druhú sériu House of the Dragon uvidíme asi až v roku 2024. Na základe úspechu prvej série HBO plánuje aj ďalšie remaky

Druhú sériu House of the Dragon uvidíme asi až v roku 2024. Na základe úspechu prvej série HBO plánuje aj ďalšie remaky
Zdroj: HBO
FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Vedúci HBO ozrejmil pár vecí týkajúce sa budúcnosti spin-off seriálov Game of Thrones.

Ako sme informovali v utorok, posledný desiaty diel prvej série fantazijného seriálu House of the Dragon trhal rekordy. Išlo o najsledovanejšie finále z produkcie HBO od konca poslednej série Game of Thrones. Epizódu s názvom The Black Queen si počas premiéry v nedeľu večer pozrelo celkovo 9,3 milióna ľudí.

Vďaka enormnému úspechu Casey Bloys z HBO pre Vulture povedal, že spoločnosť plánuje viacero ďalších spin-off seriálov. Fanúšikovia si však budú musieť počkať. Prezradil, že žiaden z plánovaných seriálov neuvidíme skôr ako druhú sériu House of the Dragon. 

House of the Dragon
Zdroj: HBO


Tá je vraj teraz prvoradá. „Nečakajte ju však v roku 2023, ale až o v roku 2024. Práve pracujeme na celom pláne, dávame to dokopy a rovnako ako minule, je tu veľa neznámych. Nechcem byť veľký tajnostkár, no nechcem povedať, že v tento deň to bude hotové, a potom to budem musieť náhodou presunúť,“ uviedol Bloys. 

„Teraz vám nemám príliš čo povedať, okrem toho, že keď nájdeme príbeh, s ktorým bude George spokojný a s ktorým budeme spokojní aj my, pohneme sa vpred,“ dodal. Okrem iného Casey Bloys povedal, že záujem o sledovanie Game of Thrones stúpol ešte pred vydaním prequelu a taktiež cíti vzostup záujmu o ďalšie originálne seriály HBO, čo bol jeden z jeho plánov.

Zpět
Sdílet
Diskuse