Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. října 2022 9:31
Čas čtení 0:43
Tereza Patočková

Quentin Tarantino odmítnul nařčení Kanyeho Westa, že film Nespoutaný Django byl jeho nápad

Quentin Tarantino odmítnul nařčení Kanyeho Westa, že film Nespoutaný Django byl jeho nápad
Zdroj: TASR/AP
NEWS FILM KANYE WEST QUENTIN TARANTINO ZPRÁVY Z DOMOVA
Uložit Uložené

Podle Tarantina jsou slova Kanyeho Westa nepravdivá.

Quentin Tarantino odmítl tvrzení Kanyeho Westa, že od něj s Jamiem Foxxem „dostali nápad“ na koncept jejich filmu Nespoutaný Django z roku 2012. Rapper v novém rozhovoru pro pořad Piers Morgan Uncensored obvinil režiséra Quentina Tarantina a herce Jamieho Foxxe z krádeže nápadu na film Nespoutaný Django.

West uvedl, že podobný nápad přednesl při prvotním brainstormingu videoklipu ke své písni „Gold Digger“ z roku 2005, v němž se Foxx objevil. Informoval o tom server Variety.

Doporučeno
Kanye West už není miliardářem. Po ukončení spolupráce s adidasem kleslo jeho jmění na 400 milionů Kanye West už není miliardářem. Po ukončení spolupráce s adidasem kleslo jeho jmění na 400 milionů 26. října 2022 19:00

Tarantino se ve čtvrtek objevil v pořadu Jimmy Kimmel Live, a když se ho moderátor zeptal, zda jsou Kanyeho slova pravdivá, odmítnul to. „Na tom, že s nápadem na ‚Djanga‘ přišel Kanye West, není nic pravdy. Nápad na Djanga jsem měl už nějakou dobu předtím, než jsem se s Kanyem setkal,“ uvedl Tarantino. 

„Když jsem se s Kanyem setkal, měl nápad na video, že by se stal otrokem. Myslím, že to bylo pro klip Gold Digger. Celé to bylo vyprávění o otrocích, kde je otrokem a zpívá text Gold Digger. Ale přál bych si, aby to udělal. Znělo to opravdu skvěle. Každopádně na toto Kanye naráží,“ uvedl režisér. 

Domů
Sdílet
Diskuse