Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Patočková
30. října 2022 15:15
Čas čtení 1:07

Předpověď počasí: Jaký bude nadcházející týden po víkendových rekordech?

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Jaký bude nadcházející týden po víkendových rekordech?
Zdroj: REFRESHER/Adéla Ježková

Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ) zveřejnil předpověď počasí na příští týden.

Po sobotních teplotních rekordech nás čeká poměrně teplý týden, ve kterém bude po většinu času oblačno až zataženo. V průměru však budou teploty přes den dosahovat až 20 stupňů. Týdenní předpověď zveřejnil Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ).


V neděli bude většinou polojasno. Na Moravě s mlhami nebo nízkou oblačností, které se ojediněle udrží po celý den. Nejvyšší denní teploty mezi 19 až 23 °C.

V pondělí nás čeká jasno nebo skoro jasno. Místy mlhy či zataženo s nízkou oblačností, která se ojediněle udrží celý den. Ojediněle bude mrholit. Denní teploty se budou pohybovat mezi 18 až 22 stupni při mlze nebo nízké oblačnosti. Vát bude slabý proměnlivý nebo jihovýchodní vítr.


V úterý bude z počátku na většině území mlha nebo zataženo nízkou oblačností, jinak jasno až polojasno. Ojediněle se objeví mrholení nebo slabý déšť. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat od 12 do 16 stupňů. 

30. října 2022 11:40 Čas čtení 0:42 V Česku padaly teplotní rekordy. Místy bylo nejtepleji od roku 1965 V Česku padaly teplotní rekordy. Místy bylo nejtepleji od roku 1965

Ve středu bude oblačno až zataženo, od západu místy slabý déšť nebo přeháňky. Ráno a dopoledne se místy vyskytnou mlhy. Odpoledne a večer budou od západu ustávat srážky a ubývat oblačnost. Nejnižší noční teploty 10 až 6 °C. Nejvyšší denní teploty 13 až 17 °C. Vát bude slabý proměnlivý, postupně mírný západní vítr.


Ve čtvrtek se obloha trochu vyčistí a bude polojasno, zpočátku místy mlhy nebo zataženo s nízkou oblačností. Později začne od západu přibývat oblačnost. Nejvyšší denní teploty vyšplhají na 11 až 15 °C. 


Vyhlídka počasí od pátku do neděle se nese v duchu oblačna až zatažené oblohy. Místy bude déšť, v sobotu přechodně místy polojasno a srážky jen ojediněle. Ojediněle mlhy. Nejnižší noční teploty 7 až 3 °C, při malé oblačnosti kolem 2 °C. Nejvyšší denní teploty 8 až 13 °C.

Domů
Sdílet
Diskuse