Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Martin Adam Pavlík
30. října 2022 14:30
Čas čtení 0:55

Conor McGregor prozradil, kdy se chce vrátit do klece. Jeho předpověď je však v rozporu s pravidly UFC

Kategorie:
Sport
Uložit Uložené

Ir by se chtěl znovu bít už v prvním kvartálu příštího roku.

Irský MMA zápasník Conor McGregor momentálně natáčí remake akční klasiky Road House s Jakem Gyllenhaalem. Zároveň však také poctivě trénuje v gymu.

V rámci živého vysílání na Instagramu promluvil nedávno během pauzy k fanouškům a prozradil, kdy by se chtěl znovu postavit do klece. „Vrátím se brzy. Začátkem roku 2023. Někdy v prvním kvartálu,“ oznámil zápasník.

27. září 2022 6:00 Čas čtení 8:31 Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka Jak začít s MMA? Nemusíš se bát, že tě na prvním tréninku vykostí Jiří Procházka

Jeho predikce návratu je však v rozporu s pravidly UFC. Prezident organizace Dana White totiž přiznal, že McGregor musí být alespoň šest měsíců před zápasem testován na doping organizací USADA.

Momentálně součástí testování není už nějaký čas, což šéf UFC také potvrdil, jelikož na to veřejnost i řada zápasníků poslední měsíce poukazovala. Zároveň spekulovali, že McGregor bere zakázané látky.

Vyjádření Whitea naznačují, že Ir bude muset nejprve absolvovat povinnou jízdu v podobě testů, což jeho plány nepochybně oddálí. Zápasník se poslední rok zotavoval z nepříjemného zranění nohy, které utrpěl v duelu s Dustinem Poirierem loni v červenci.

conor mcgregor poirier
Zdroj: Getty Images/Stacy Revere

Netrvalo však dlouho, než se vyjádřil i k možnému budoucímu soupeři, novému šampionovi lehké váhy UFC Islamu Makhachevovi, který je svěřencem jeho odvěkého rivala Khabiba Nurmagomedova. Jejich společný zápas by chtěli vidět asi všichni fanoušci MMA.

McGregor sice sebevědomě prohlásil, že by věděl, jak Makhacheva porazit, ale je velmi nepravděpodobné, že by byl jeho první zápas po návratu hned titulový. Ir je totiž momentálně v žebříčku lehké váhy UFC až na 13. místě. Má navíc dvě prohry v řadě.

Anketa:
Zasloužil by si podle tebe McGregor v rámci svého návratu hned zápas o titul?
Ano.
Rozhodně ne.
Ano.
53 %
Rozhodně ne.
47 %
Domů
Sdílet
Diskuse