Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Adéla Ježková
1. listopadu 2022 14:25
Čas čtení 0:40

V Praze byl postřelen třináctiletý chlapec, policie zadržela dva muže a několik zbraní

Kategorie:
News
Uložit Uložené
V Praze byl postřelen třináctiletý chlapec, policie zadržela dva muže a několik zbraní
Zdroj: Policie ČR

Pražští policisté vyšetřují postřelení třináctiletého chlapce na Černém Mostě v Praze 9.

O události, která se měla stát v parku na Černém Mostě v městské části Praha 9, informovala policie na svém Twitteru. Postřelený třináctiletý chlapec je podle policistů v péči Zdravotnické záchranné služby hlavního města Prahy a není v ohrožení života. 

„Na pomoc chlapci ihned vyrazila posádka záchranářů společně s lékařem a inspektorem. Zajistili žilní vstup, doplnili tekutiny, podali léky na bolest a provedli ošetření rány,“ popsali situaci záchranáři na Twitteru s tím, že hoch byl následně při vědomí transportován do motolské nemocnice.

„Na místě jsou prvosledové hlídky, zásahová jednotka pražské policie a probíhá pátrání po možném střelci,“ napsali policisté na Twitteru. Posléze dodali, že po prohlídce dvou objektů zadrželi na místě dva muže a několik zbraní. Na místo incidentu proto dorazí ještě pyrotechnik, aby zbraně zajistil. 

Podrobnosti případu a motivy střelce či střelců nyní policisté prošetřují.

Domů
Sdílet
Diskuse