Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. listopadu 2022 19:00
Čas čtení 0:49
Radim Šlechta

Harry Styles a Gucci: Zpěvák spoluvytvořil vlastní kolekci

Harry Styles a Gucci: Zpěvák spoluvytvořil vlastní kolekci
Zdroj: Gucci/propagační materiál
NEWS GUCCI HARRY STYLES MÓDA ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Harry Styles vytvořil ve spolupráci se značkou Gucci sérii oblečení.

Několikaletá spolupráce mezi Harrym Stylesem a značkou Gucci vrcholí. Zpěvák společně s návrhářem Alessandrem Michelem přináší řadu nových kousků, které mají představovat úryvky z běžného života, příjemné vzpomínky i jejich pracovní proces – přes WhatsApp a se spoustou červeného vína.

Harry Styles a Gucci přináší novou sérii oblečení.Harry Styles a Gucci přináší novou sérii oblečení.Harry Styles a Gucci přináší novou sérii oblečení.Harry Styles a Gucci přináší novou sérii oblečení.
Zobrazit galerii
(7)

Výsledkem kolaborace je řada módních kousků. Ty většinou odráží klasický zpěvákův styl inspirovaný 70. lety. „Harryho jsem oblékal roky a roky. A byl to ten nejexcentričtější a nejsvobodnější chlap na světě. Jeho inspirace je v rockových bozích ze 70. let. Přiblížili jsme se věcem, které se jen velmi těžko shání a které zřejmě patří do již neexistující doby,“ okomentoval Michel.

Novou kampaň Gucci HA HA HA spustila módní značka ve čtvrtek. O fotografie se postaral Mark Borthwick a za její kreativou stojí Christopher Simmonds. 

„Kolekce, která vznikla na základě přátelství mezi ním a kreativním ředitelem Alessandrem Michelem, se soustředí na hru, která využívá pánský oděv jako nástroj avantgardy. Na sérii snímků, které pořídil Mark Borthwick, předvádí Harry Styles ‚šatník snů‘ definovaný výstředním použitím romantických akcentů, náladových potisků, vintage detailů a expresivní emocionalitou jedince,“ uvádí společnost Gucci na svých stránkách.

Anketa:
Líbí se ti Harryho kolekce?
Video, fotky, oblečení, všechno je boží.
Líbí se mi vizuál, ale oblečení není můj styl.
Ne.
Video, fotky, oblečení, všechno je boží.
75 %
Líbí se mi vizuál, ale oblečení není můj styl.
15 %
Ne.
11 %
Domů
Sdílet
Diskuse