Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
4. listopadu 2022 19:00
Čas čtení 1:05

Rusko bojuje se Satanem a pomatenými nacistickými narkomany, sdělil Rusům Dmitrij Medveděv

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Rusko bojuje se Satanem a pomatenými nacistickými narkomany, sdělil Rusům Dmitrij Medveděv
Zdroj: TASR/Michal Svítok

Rétorika bývalého ruského prezidenta je od začátku války na Ukrajině stále prudší.

Místopředseda Rady bezpečnosti Ruské federace a bývalý ruský prezident Dmitrij Medveděv označil v pátek ruskou válku na Ukrajině za konflikt se Satanem. Varoval, že Moskva může všechny své nepřátele poslat do pekelného ohně. Svá slova zveřejnil na sociální síti Telegram. 

Medveděv: Zbraní Satana jsou spletité lži, naší zbraní je pravda

Medveděv v příspěvku uvedl, že Rusko na Ukrajině bojuje proti umírající části světa. „Je to banda šílených nacistických narkomanů, jimi omámený a zastrašovaný národ a velká smečka štěkajících psů ze západních psinců, kterým od degenerace tečou po bradě sliny,“ napsal.

4. listopadu 2022 15:25 Čas čtení 0:54 Rusko hrozí dezertérům smrtí, tvrdí Anglie Rusko hrozí dezertérům smrtí, tvrdí Anglie

Rusko je podle Medveděva obrovskou a bohatou zemí, která má všeho dostatek a nepotřebuje cizí území. „Ale je tu naše země, která je pro nás posvátná, kde žili naši předkové a kde dnes žije náš lid. A nikomu ji nedáme. Bráníme svůj lid. Bojujeme za náš lid, za naši zemi, za naši tisíciletou historii,“ vyjádřil se bývalý prezident. 

V příspěvku, který někdejší šéf Kremlu věnoval ruskému Dni národní jednoty, dále uvedl, že cílem jeho vlasti je „zastavit vládce pekla: bez ohledu na to, jaké jméno používá – ať Satan, Lucifer, nebo Iblís“. Rusko má podle Medveděva k dispozici totiž mnohé zbraně včetně schopnosti poslat všechny své nepřátele do „plamenů gehenny“, což je hebrejský výraz pro peklo.

Zbraní Satana jsou přitom „spletité lži a naší zbraní je pravda. Proto je náš záměr správný. Proto bude vítězství naše!“ dodal Medveděv, jehož rétorika se tak nemění. Naposledy v září letošního roku pohrozil nepřátelům Ruska příspěvkem, v němž tvrdil, že Rusko v případě „překročení limitu“ použije jaderné zbraně bez ostychu.

A takto teď asi vypadáš ty, když se snažíš najít smysl ve vyjádřeních místopředsedy Rady bezpečnosti Ruské federace.

Domů
Sdílet
Diskuse