Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
10. listopadu 2022 8:03
Čas čtení 1:13

Jennifer Aniston otevřeně o mateřství: Zkusila jsem i umělé oplodnění, tlak médií byl vždycky frustrující

Kategorie:
Osobnosti
Uložit Uložené
Jennifer Aniston otevřeně o mateřství: Zkusila jsem i umělé oplodnění, tlak médií byl vždycky frustrující
Zdroj: Getty Images

Oblíbená herečka přiznala, že se už během manželství s Bradem Pittem chtěla stát matkou. Nikdo netušil, čím si prošla.

Herečka Jennifer Aniston se v rozhovoru pro Allure svěřila s velmi osobní a citlivou věcí. Promluvila o tématu mateřství a době, kdy se s tehdejším manželem Bradem Pittem pokoušeli mít dítě.

Zkusila i umělé oplodnění 

Podle Aniston neměl nikdo tušení, čím si v souvislosti se snahou otěhotnět prošla. „Všechny ty roky spekulací byly opravdu náročné. Zkusila jsem umělé oplodnění, čaje, všechno možné. Tehdy bych dala cokoli za to, aby mi někdo poradil zmrazení vajíček. Tehdy mě to ale nenapadlo. A ta loď odplula,“svěřila se novinářce Danielle Pergament.

V té době i v průběhu dalších let zaplavovaly veřejný prostor titulky o jejím možném těhotenství. Aniston přiznala, že to pro ni bylo frustrující. Později se navíc přidaly zprávy o tom, že herečka naopak mít děti nechce a dala přednost kariéře. „K tomu bolestnému, čím jsem si prošla, se přidaly povídačky o tom, že jsem sobecká, že mi záleží jen na kariéře a že jsem se rozvedla jen proto, že jsem manželovi nechtěla dát dítě. To byly absolutní lži. Já už dnes nemám co skrývat,“ přiznala Aniston, která byla za Pitta vdaná v letech 2000 až 2005.

Brad Pitt, Jennifer Aniston
Zdroj: Getty Images

Herečka, která se proslavila hlavně jako Rachel v seriálu Přátelé, je prý dnes vděčná za všechno, čím si v životě prošla. „Po třicítce a čtyřicítce jsem si prošla těžkým obdobím. Kdyby se tak nestalo, nebyla bych člověkem, jakým jsem dnes,“ dodala. V obsáhlém rozhovoru promluvila i o těžkém dospívání, rozvodu rodičů i o tom, že vlastně nesnáší sociální sítě.

 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 

Příspěvek sdílený Jennifer Aniston (@jenniferaniston)

Podle Světové zdravotnické organizace se s neplodností potýká 48 milionů párů a 186 milionů jednotlivců na celém světě. Jen v Česku má problémy s početím každý pátý pár. Statistiky ukazují, že muži na tom mají procentuálně stejný podíl jako ženy. Vyšetření spermií je ale daleko jednodušší a většina příčin mužské neplodnosti se dá řešit.
Domů
Sdílet
Diskuse